Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/7
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Трехкомнатная квартира Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο, Эллиноросон, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - PentagonΑμπελόκηποι - Πεντάγωνο
€ 455 000
4 помещения
114 m²
2 ванные
Этаж 2
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 17.06.2024
Описание

ID: 996513

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 114 τ.μ. στον δεύτερο όροφο. Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Περιλαμβάνει θέση στάθμευσης με προεγκατάσταση φορτιστή EV και τεχνολογία Smart Home. Η θέρμανση γίνεται με φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα υπάρχει υποδομή για αντλία θερμότητας. Οι ντουλάπες και οι κουζίνες είναι άριστης σχεδίασης, με θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου, σίτες και ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας.

Η ενεργειακή απόδοση είναι Α+, με μεγάλα ανοίγματα και μοντέρνα αρχιτεκτονική. Φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν ρεύμα για τους κοινόχρηστους χώρους, ενώ οι ηλιακοί θερμοσίφωνες εξασφαλίζουν ζεστό νερό. Επίσης, το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και η σύνδεση με φυσικό αέριο συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα και την άνεση των κατοίκων. Παράλληλα, η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και υπηρεσίες. Σε συνδυασμό, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον διαβίωσης.

Η περιοχή Ελληνορώσων βρίσκεται στους Αμπελοκήπους της Αθήνας, μία από τις πιο κεντρικές και ζωντανές συνοικίες της πόλης. Συνορεύει με τις περιοχές του Γκύζη, του Πολυγώνου και της Πανόρμου.Σε συνδυασμό με την άριστη συγκοινωνιακή σύνδεση και την πλούσια προσφορά υπηρεσιών, η Ελληνορώσων αποτελεί μια από τις πιο βολικές και ευχάριστες περιοχές για διαμονή στην Αθήνα.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Нет
Площадь
114 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 455 000
Цена за м²
3 991 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+4 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем