Односемейная вилла Ακρωτήρι, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΑκρωτήρι
€ 660 000
5+ помещения
220 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Объявление обновлено 17.06.2024
Описание

ID: 1040717

Βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση στα Χωραφάκια.
Αυτή η εκπληκτική βίλα, στο γραφικό χωριό Χωραφάκια, αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας με την εκτεταμένη διαρρύθμιση και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της.
Αυτή η ιδιοκτησία εκτείνεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει έναν εκτεταμένο χώρο 220 τετραγωνικών μέτρων, σε δύο επίπεδα και προσφέρει συνολικά έξι υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια. Επί του παρόντος, ενοικιάζεται ήδη στα 1.700 ευρώ, αποτελεί μια δελεαστική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν πλούσιο τρόπο ζωής ή έμπειρους επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες ενοικίασης του.
Περνώντας μέσα από την ασφαλή, θωρακισμένη πόρτα στο ισόγειο, σας υποδέχεται αμέσως το μεγαλείο του χώρου διαβίωσης.
Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με πολυτελές μαρμάρινο δάπεδο και φιλόξενο τζάκι, σε μια ευρύχωρη τραπεζαρία, με σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό.
Οι μεγάλες γαλλικές πόρτες σας παραπέμπουν στην υπαίθρια όαση, όπου σας περιμένουν όχι μία, αλλά δύο αστραφτερές πισίνες, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και αναψυχής.
Μια γενναιόδωρη κουζίνα, με άφθονο χώρο αποθήκευσης και πάγκου, προσφέρει μια ξεχωριστή είσοδο που οδηγεί στη δική της ιδιωτική αυλή 50 τετραγωνικών μέτρων, ιδανική για δείπνο στο ύπαιθρο ή πρωινό καφέ μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον.
Σε αυτό το επίπεδο, σας περιμένει ένα άρτια εξοπλισμένο υπνοδωμάτιο με δικό του ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελές ντους.
Ένα επιπλέον κοινόχρηστο μπάνιο με ντους καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών, εξασφαλίζοντας άνεση και άνεση για όλους.
Τέλος υπάρχει είναι ένα δεύτερο, μικρότερο υπνοδωμάτιο ιδανικό για επισκέπτες ή χρήση ως γραφείο, μαζί με μια βολική αποθήκη 10 τετραγωνικών μέτρων.
Ανεβείτε την εσωτερική σκάλα στον πρώτο όροφο, όπου σας περιμένει μια βοηθητική κουζίνα και ένας χώρος γραφείου. Εδώ, βρίσκονται τα υπόλοιπα τέσσερα υπνοδωμάτια, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και ιδιωτικότητα.
Η κύρια σουίτα ξεχωρίζει με τις απολαυστικές της ανέσεις, όπως ένα άνετο τζάκι, ένα πλούσιο ιδιωτικό μπάνιο και ένα ιδιωτικό μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Τα άλλα τρία υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο με μπανιέρα, το καθένα απολαμβάνοντας το δικό του μπαλκόνι με θέα στα μαγευτικά βουνά.
Σε όλη τη βίλα, οι μονάδες κλιματισμού εξασφαλίζουν ένα ευχάριστο εσωτερικό κλίμα όλο το χρόνο, ενώ ένας ηλιακός θερμοσίφωνας παρέχει μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική λύση για τις ανάγκες ζεστού νερού. Στο κατάλυμα διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης, που εξασφαλίζει άνεση τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
Εξωτερικά, οι χώροι της βίλας είναι προσεκτικά διαμορφωμένοι για να δημιουργήσουν μια όαση χαλάρωσης και διασκέδασης.
Οι πλακόστρωτες αυλές στολισμένες με καταπράσινο γκαζόν που εκτείνονται σε 100 τετραγωνικά μέτρα προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για υπαίθριες συγκεντρώσεις ή ειρηνική περισυλλογή.
Δύο φιλόξενες πισίνες απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, ενώ μια ευρύχωρη πέργκολα διαστάσεων 4 επί 6 μέτρα προσφέρει ένα ιδανικό μέρος για σκιερό χαλάρωση ή δείπνο στο ύπαιθρο.
Μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τις παραλίες του Καλαθά και του Τερσανά, αυτή η βίλα ισορροπεί τέλεια την ηρεμία με την προσβασιμότητα στη θάλασσα, καθιστώντας την ιδανικό καταφύγιο για απαιτητικούς ιδιοκτήτες σπιτιού που αναζητούν την επιτομή της μεσογειακής ζωής.
Είτε ψάχνετε για μια πολυτελή κατοικία είτε για μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία, αυτή η βίλα προσφέρει την απόλυτη άνεση, στυλ και ευκολία.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-1060.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
220 m²
Помещения
5+ (6 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 660 000
Энергоэффективность
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем