Двухкомнатная квартира Αμφιθέα, Agios Petros, Palaio Faliro

Palaio FaliroΑμφιθέα
€ 270 000
3 помещений
73 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 28.06.2024
Описание

ID: S460

Κωδικός ακινήτου: S460 - Παλαιό Φάληρο Αμφιθέα Αχιλλέως ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 73 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 18 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 32000 μέτρα απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 270.000 €
Καλώς ήλθατε στον κόσμο της πολυτέλειας και της άνεσης στο Παλαιό Φάληρο, όπου η σύγχρονη αρχιτεκτονική συναντά τον ανοιχτό ορίζοντα σε ένα εκπληκτικό διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 73 τ.μ. 
Μπαίνοντας στον χώρο, θα σας εντυπωσιάσουν τα δύο όμορφα υπνοδωμάτια, που προσφέρουν άνεση και γαλήνη. Η σαλοκουζίνα, με την πολυτέλεια των υλικών και τον ανοιχτό σχεδιασμό, γίνεται το κέντρο της οικογενειακής ζωής, όπου οι στιγμές μαζί αποκτούν μια ξεχωριστή αίγλη. Τα δύο μπάνια, προσεκτικά σχεδιασμένα, προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα, ιδανικά για τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.
Η αισθητική του διαμερίσματος αναδεικνύεται μέσα από τα ξύλινα πατώματα, τα θερμομονωτικά κουφώματα και τους ενεργειακούς υαλοπίνακες, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι μεγάλες βεράντες, συνολικής επιφάνειας 18 τ.μ., σας καλούν να απολαύσετε την μαγευτική θέα, προσφέροντας τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές παροχές, όπως κλιματισμό, σύστημα ασφαλείας και ταχυφορτιστή ηλεκτρικού οχήματος, διασφαλίζοντας μια σύγχρονη και άνετη ζωή.
Η τοποθεσία του είναι απλά εξαιρετική. Βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα και το μετρό, καθιστώντας το ιδανικό για μικρές οικογένειες που επιθυμούν να ζήσουν στον μαγευτικό προορισμό του Παλαιού Φαλήρου. Επιπλέον, η κατοικία αυτή είναι κατάλληλη και για επαγγελματική στέγη, χάρη στην τοποθεσία της στον 1ο όροφο.
Αν αναζητάτε έναν ονειρεμένο χώρο διαμονής, που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση, μην ψάχνετε άλλο. Αυτό το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
73 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 270 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем