Двухкомнатная квартира Φρυνίχου, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΦρυνίχου
€ 420 000
3 помещений
131 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: 5-64


Η Connect Property προσφέρει προς πώληση ένα εξαιρετικό διαμέρισμα δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 131 τ.μ. στην περιοχή Καμίνι της Βάρκιζας. Κατασκευασμένο το 1983, το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαμονή. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο χώρο σαλονιού και κουζίνας σε ενιαία διαρρύθμιση, ένα πλήρες μπάνιο και ένα WC. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα αλουμινίου συρόμενα κουφώματα και τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχιζόμενες ντουλάπες και dressing room, τζάκι για τις κρύες νύχτες, κλιματισμό, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση και νυχτερινό ρεύμα για πρόσθετη ασφάλεια και οικονομία. Η εσωτερική σκάλα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα δύο επίπεδα του διαμερίσματος, ενώ το ακίνητο προσφέρει απεριόριστη θέα στο βουνό και μεγάλη ανοιχτωσιά στους εσωτερικούς χώρους. Τα μπαλκόνια του διαμερίσματος, συνολικής επιφάνειας 2 τ.μ., προσφέρουν επιπλέον εξωτερικό χώρο για χαλάρωση.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της Βάρκιζας. Η περιοχή Καμίνι είναι γνωστή για την ηρεμία και την όμορφη φύση της, καθιστώντας το διαμέρισμα ιδανικό για όσους αναζητούν μια ήρεμη και ποιοτική διαμονή κοντά στη θάλασσα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αποθήκη 10 τ.μ., προσφέροντας επιπλέον πρακτικότητα και άνεση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στη Βάρκιζα!

Υπεύθυνος Ακινήτου: Νικόλας Σπανίδης

Επικοινωνήστε με την Connect Property για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: +30 2102924962
Email: info@connectproperty.gr
Κωδικός Ακινήτου: #5-64


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
131 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 420 000
Энергоэффективность
год постройки
1983
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем