Трехкомнатная квартира Thermi, Центр, Thermi

ThermiThermi
€ 408 000
4 помещения
136 m²
2 ванные
Этаж 1
Нет Лифт
Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: HPS4945

Κωδικός ακινήτου: HPS4945 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο Thermi ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 136 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 6500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6500 μέτρα - Τιμή: 408.000 € (Κωδικός γραφείου D4)
Το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε ένα από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, Θέρμη. Γρήγορα κερδίζοντας δημοτικότητα λόγω της εξαιρετικής οικολογίας, της κοντινής απόστασης από το αεροδρόμιο και της γρήγορης πρόσβασης στη Χαλκιδική, αγαπημένο σημείο διακοπών για ντόπιους και τουρίστες, η περιοχή αναπτύσσεται ενεργά. Κέντρα ψυχαγωγίας, εμπορικά κέντρα, γήπεδα ποδοσφαίρου και γήπεδα τένις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, και πολλά κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων δίγλωσσων ξένων σχολείων, βρίσκονται στην περιοχή.

Υπάρχουν πολλά πάρκα και πράσινες περιοχές αναψυχής σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής λίμνης Θέρμης, όπου είναι ωραίο να κάνετε μια βόλτα με την οικογένειά σας όλο το χρόνο και το καλοκαίρι να απολαύσετε τη δροσιά στη σκιά των πεύκων. Χάρη στο λοφώδες έδαφος, ο Θερμικός Κόλπος είναι απόλυτα ορατός από εδώ και τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε ηλιοβασιλέματα.


Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
136 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 408 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, блок питания
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем