Двухкомнатная квартира Κόρινθος, Центр, Коринф

КоринфΚόρινθος
€ 120 000
2 помещения
106 m²
2 ванные
Этаж 3
Нет Лифт
Объявление обновлено 19.06.2024
Описание

ID: 1040538

Στην πανέμορφη πόλη της Κορίνθου διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικό διαμέρισμα τρίτου ορόφου, με συνολική επιφάνεια 106 τ.μ. Το διαμέρισμα αυτό είναι ευρύχωρο και φωτεινό, αποτελούμενο από έναν ευχάριστο χολ, ένα άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μοντέρνο λουτρό και μια πρακτική αποθήκη.

Οι μεγάλες βεράντες που περιβάλλουν το διαμέρισμα προσφέρουν απεριόριστη θέα στο αστικό τοπίο, ιδανικές για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το διαμέρισμα αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την πόλη και επιθυμούν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα.

Η Κόρινθος είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, γνωστή για τη στρατηγική της θέση και την εγγύτητά της στη θάλασσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, μόλις λίγα βήματα από όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους αναψυχής. Παράλληλα, απέχει μόλις λίγα λεπτά από τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, προσφέροντας την ιδανική ισορροπία μεταξύ αστικής ζωής και παραθαλάσσιας απόδρασης.

Ζήστε την εμπειρία της Κορίνθου και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα ζωής που προσφέρει αυτή η εκπληκτική πόλη, σε ένα διαμέρισμα που θα γίνει το καταφύγιό σας.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
106 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные
этаж
3° этаж
Расходы
Цена
€ 120 000
Энергоэффективность
год постройки
1970
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем