Двухкомнатная квартира первый этаж, Neapoli, Никея

Никея
€ 160 000
3 помещений
100 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: 11298

Νίκαια, Νεάπολη: Πωλείται διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο χωρίς θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, δάπεδα από μωσαϊκό, νυχτερινό ρεύμα, τέντες, σίτες. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα με άνετους χώρους και με δυνατότητα να μπορούν να γίνουν και 3 κρεβατοκάμαρες. Σε διπλοκατοικία σχεδόν αυτόνομο και χωρίς κοινόχρηστα. Κουφώματα αλουμινίου σε καφέ χρώμα με σίτες σε όλα τα δωμάτια, πόρτα ασφαλείας πάνω σε κεντρικό δρόμο και για αυτό το λόγο θα μπορούσε να γίνει και επαγγελματική στέγη με αλλαγή χρήσης. Παρέχει επιπλέον τέντες, κλιματισμό σε όλους τους ΄χώρους είναι προσόψεως διαμπερές με μπαλκόνια μπρος και πίσω και υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να παραμείνουν έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 160.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11298 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 160 000
Энергоэффективность
год постройки
1970
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем