Двухкомнатная квартира третий этаж, Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia Sofia
€ 250 000
2 помещения
75 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Объявление обновлено 18.06.2024
Описание

ID: 435475

Αυτό το όμορφο και πρακτικό διαμέρισμα στα Ταμπούρια του Πειραιά προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη και ευχάριστη διαβίωση. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο και είναι πολύ φωτεινό, ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσικό φως. Τα άνετα δωμάτια του διαμερίσματος και το ευρύχωρο σαλόνι προσφέρουν άπλετο χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές δραστηριότητες. Το άνετο μπαλκόνι του είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης ή ακόμα και για γεύματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο, προσφέροντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης, καθώς και χώρο πάρκινγκ στην πυλωτή, διευκολύνοντας τη στάθμευση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Η τοποθεσία του είναι επίσης εξαιρετικά πρακτική, καθώς βρίσκεται κοντά σε χώρους εστίασης, πάρκο, στάσεις λεωφορείων και σούπερ μάρκετ. Έτσι, όλες οι καθημερινές ανάγκες σας μπορούν να καλυφθούν με ευκολία, ενώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ανέσεις της περιοχής.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 75 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2005, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
75 m²
Помещения
2 спальни, 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем