1/8

Двухкомнатная квартира новое, первый этаж, Tolo, Asini

Asini
€ 185 000
3 помещений
55 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 19.09.2024
Описание

ID: 2062

ΤΟΛΟ, Διαμερισμα βαμμένο, 1ος όροφος, εξοχική κατοικία, επενδυτικό, σε οικιστική περιοχή, εντος σχεδιου, έτος κατασκευής 2024, νεόδμητο, με θέα θαλασσα, 2 υ/δ, 1 master υ/δ, σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, αυτονομη θερμανση fan coi, ηλιακός θερμοσίφωνας, με ενεργειακή κλάση ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, με δάπεδο πλακακι, με κουφώματα αλουμινιου, διπλά τζάμια, τέντες, σίτες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, βεράντα 16 τ.μ., μηνιαία κοινόχρηστα 1€, απόσταση από θάλασσα 250 μ., ανοιχτό garage, απόσταση από πόλη 9.000 μ., με χρήση γης/ζώνη οικιστικη, ασφαλτος. Αργολίδα - Τολό, σε εξαιρετική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα και τον οικισμό του Τολού, πωλούνται διαμερίσματα μοντέρνου σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης σε συγκρότημα υπό - κατασκευή.
Διατίθενται συνολικά έξι (6) διαμερίσματα εμβαδού 55 τ.μ. και συγκεκριμένα τρία (3) στο ισόγειο και τρία (3) στον πρώτο όροφο. Όλα τα διαμερίσματα θα αποτελούνται από δυο (2) υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον, θα διαθέτουν μεγάλη βεράντα με θέα τη θάλασσα, ξεχωριστή είσοδο το καθένα και θέση στάθμευσης. Παραδίδονται πλήρως αποπερατωμένα και εξοπλισμένα με κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια ενεργειακά και σίτες, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση - ψύξη μέσω fan coil με εγκατεστημένη αντλία θερμότητας, εγκατεστημένο ηλιακό θερμοσίφωνα, προ εγκατάσταση συναγερμού και φωτοβολταικού συστήματος. Σε περίπτωση έγκαιρης υλοποίησης της αγοράς υπάρχει δυνατότητα επιλογής υλικών-κατασκευής του διαμερίσματος και συνένωσης του ισογείου με τον πρώτο όροφο για τη δημιουργία μεζονέτας.
Πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η εύκολη πρόσβαση με τα πόδια στο εμπορικό δρόμο του οικισμού και την παραλία. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων που παρουσιάζουμε, βασίζονται σε αυτά που έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες των ακινήτων. Οι τοποθεσίες που εμφανίζονται στο χάρτη ενδέχεται να μην είναι ακριβείς. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου καθώς και του ΑΦΜ σας. τιμή 185.000€, κωδ. 2062 MARAGOS REAL ESTATE Δαναού 13 & Βασ. Γεωργίου Ά, (πλατεία Αγ. Πέτρου) Τ.Κ. 21232, Άργος Αργολίδας Τηλ.: 2751023180
2751067778 Κιν.: 6944228535 Email: info@maragosrealestate.gr www.greekhouses.gr
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
55 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка, 1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 185 000
Цена за м²
3 364 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 1/месяц
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2024
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Централизованное
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+5 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем