Студия полуподвал, Lathea, Ахарне

Ахарне
€ 100 000
2 помещения
65 m²
1 ванная
Этаж S
Нет Лифт
Объявление обновлено 19.06.2024
Описание

ID: W-02W0SL

Στην καλύτερη περιοχή του δήμου Αχαρνών βρίσκεται αυτό το μοντέρνο και άνετο διαμέρισμα. Η αίσθηση της άνεσης είναι διάχυτη και δένει με τα άριστα και μοντέρνα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 65 τ.μ. και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με έτος κατασκευής το 2009. Αν και βρίσκεται σε ισόγειο, το διαμέρισμα είναι απόλυτα ασφαλές, σε μια ήσυχη γειτονιά των Αχαρνών.
Μπαίνοντας στα δεξιά μας βρίσκουμε τη φωτεινή σαλονοτραπεζαρία σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα, ενώ αριστερά συναντάμε ένα άνετο υπνοδωμάτιο και το ευρύχωρο μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει πόρτα ασφαλείας και συναγερμό, ενώ είναι πολύ κοντά στην αγορά, στα σχολεία και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πιο όμορφο σημείο του διαμερίσματος είναι ο καταπράσινος κήπος του, που είναι έτοιμος να χαρίσει ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης στους νέους ιδιοκτήτες του. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την άνεση και την ηρεμία, έξω από την πολύβουη πρωτεύουσα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Διαθεσιμότητα κατόπιν συμφωνίας. Το παρόν υλικό βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δυνάμεθα να επικοινωνήσουμε ότι είναι ακριβές ή πλήρες και συνεπώς δεν θα πρέπει κάποιος να βασιστεί σε αυτό. Η παρούσα προσφορά ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, ο
συμβολαιογράφος και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή/και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές συμβάσεις σε ισχύ.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
65 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
полуподвал
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 100 000
Энергоэффективность
год постройки
2009
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем