Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Διάδρομος
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
W.C
W.C
1/20
Σαλόνι

Двухкомнатная квартира Coffee Berry, Центр, Каламата

КаламатаCoffee Berry
€ 128 000
3 помещений
82 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 25.09.2024
Описание

ID: 1-614

Κωδικός ακινήτου: 1-614 - Καλαμάτα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 82 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1985 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 128.000 €
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ( κέντρο ) πωλείται σε κεντρικό σημείο της περιοχής επενδυτικό διαμέρισμα 1ου υπερυψωμένου ορόφου ( σαν 2ος ), με ασανσέρ, συνολικής επιφάνειας 82τμ, ευάερο, ευήλιο, εμπρόσθιο, προσόψεως, διαμπερές, με ανοιχτωσιά, μερικώς ανακαινισμένο το 2023, σε πολύ καλή κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, δίπλα στην οδό Αρτέμιδος και στον πεζόδρομο της Αριστομένους, δύο μόλις χιλιόμετρα από την παραλιακή λεωφόρο και με απόσταση 3 χιλιόμετρα μέτρα από την είσοδο της Νέας Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Αθηνών. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, η οποία έχει Πανεπιστημιακές σχολές, δημόσιες και ιδιωτικές σχολές. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάσεις αστικών λεωφορείων με δρομολόγια προς όλες τις κατευθύνσεις της πόλης και των προαστίων της Καλαμάτας, τράπεζες, νοσοκομειακά παραρτήματα, κέντρα ελέγχου υγείας, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα εστίασης και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικό - Γυμνάσιο - Λύκειο ). Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο συναντούμε μπροστά μας το ευρύχωρο ευάερο χωλ και το πολύ μεγάλο φωτεινό σαλόνι, αριστερά του οποίου βλέπουμε τις δύο τετραγωνισμένες ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, στα δεξιά μασ την μεγάλη  χωριστή κουζίνα και το άνετο μπάνιο. Η γειτονιά είναι πολυσύχναστη, ο δρόμος μπροστά από το ακίνητο είναι συνοικιακός, διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου η πολυκατοικία, ελάχιστα κοινόχρηστα και έχει κατασκευαστεί το 1985.  Είναι μερικώς ανακαινισμένο με καινούργια κουφώματα ενεργειακά pvc, ολοκαίνουργια κουζίνα, λουξ μπάνιο, καινούργια ντουλάπα, τέντες, ασανσέρ και μπορεί να γίνει με ελάχιστα ακόμη χρήματα ένα υπερλουξ διαμέρισμα με πιθανό ενοίκιο μηνιαίο 750Ε. Είναι καθαρό ακίνητο, φωτεινό, με άνετους χώρους, ήσυχους γείτονες και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση, για επαγγελματική στέγη καθώς και για ζευγάρια και φοιτητές.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
82 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • ТВ система со спутниковой антенной
Информация о ценах
Цена
€ 128 000
Цена за м²
1 561 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1985
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем