Трехкомнатная квартира новое, третий этаж, Ano Kalamaki, Алимос

Алимос
€ 400 000
4 помещения
117 m²
3 ванных
Этаж 3
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 20.06.2024
Описание

ID: W-02VYFS

Φανταστείτε να ζείτε σε ένα κομψό και μοντέρνο διαμέρισμα στον 3ο όροφο, με θέα σε ένα πανέμορφο πάρκο. Αυτό το διαμέρισμα, 117 τ.μ., κατασκευασμένο το 2014 και ποτέ κατοικημένο, προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Αλίμου.
Μεγάλος και άνετος χώρος σχεδιασμένος με προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη διαρρύθμιση, προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαρρύθμισης και διακόσμησης. Η ανοιχτή διάταξη του χώρου καθιστικού και τραπεζαρίας δημιουργεί μια ευρύχωρη και φωτεινή ατμόσφαιρα, ενώ το φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στο πάρκο, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Τα πολλαπλά υπνοδωμάτια με άνετους χώρους προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για ξεκούραση και ιδιωτικότητα. Τα σύγχρονα και κομψά μπάνια με υψηλής ποιότητας φινιρίσματα και υλικά εξασφαλίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.
Το μεγάλο μπαλκόνι με θέα στο πάρκο είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ σας ή να χαλαρώνετε με θέα το πράσινο. Το διαμέρισμα βρίσκεται μπροστά σε ένα πανέμορφο πάρκο, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς. Επίσης, βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Αλίμου, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Βρίσκεται στη Αθηναική Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο ‘Αλιμος διαθέτει παραθαλάσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
117 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
3° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 400 000
Энергоэффективность
год постройки
2014
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем