Двухкомнатная квартира Δωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια, Центр, Vrilissia

VrilissiaΔωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια
€ 520 000
3 помещений
99 m²
2 ванные
Этаж 3
Лифт
Объявление обновлено 25.06.2024
Описание

ID: 81960


Κωδικός ακινήτου: 81960 - Βριλήσσια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 99 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, όλα με μοντέρνα και προσεγμένα υλικά. Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2024 και έχει ενεργειακή κλάση Α+, ενώ διαθέτει θέρμανση αυτόνομης φυσικού αερίου για εξοικονόμηση ενέργειας. Από τις μεγάλες του παράθυρες, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα και το φως του ήλιου να φωτίζει τον χώρο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι κουφώματα είναι αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή και οι εσωτερικοί χώροι διακοσμημένοι με ξύλινα πατώματα για ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει αισθητή ασφάλεια στους κατοίκους του διαμερίσματος, ενώ ο ανελκυστήρας κάνει εύκολη τη μετακίνησή σας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας και αποθήκη για επιπλέον αποθήκευση. Για τις κρύες νύχτες, μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά του τζακιού στο σαλόνι σας, ενώ ο συναγερμός και οι σίτες προσφέρουν ασφάλεια και προστασία στο σπίτι σας. Τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας και την άνετη διαβίωση στον χώρο σας. Τέλος, η θυροτηλεόραση σας επιτρέπει να ελέγχετε την είσοδο στο κτίριο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο διαμέρισμα στην καρδιά της Βριλήσσιας.
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
99 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 520 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем