Двухкомнатная квартира Κάτω Ηλιούπολη, Kato Ilioupoli, Ilioupoli

IlioupoliΚάτω Ηλιούπολη
€ 360 000
3 помещений
90 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 21.06.2024
Описание

ID: S461

Κωδικός ακινήτου: S461 - Ηλιούπολη Κάτω Ηλιούπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα ενεργειακά, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, φωτοβολταικά, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, μπαλκόνια 25 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 34000 μέτρα απόσταση από μετρό 1500 μέτρα - Τιμή: 360.000 €
Στην καρδιά της Κάτω Ηλιούπολης, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Ηλιούπολη, διατίθεται προς πώληση ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα 1ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες που επιθυμούν να ζήσουν σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ηλιούπολης.
Το διαμέρισμα, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2024, πληροί τις αυστηρότερες ενεργειακές προδιαγραφές με κλάση Α+. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με δυνατότητα προσαρμογής σε τρία ή τη δημιουργία ενός λειτουργικού γραφείου. Η σαλοκουζίνα είναι ευρύχωρη και φωτεινή, προσφέροντας άνεση και στυλ για τις καθημερινές σας στιγμές. Επιπλέον, υπάρχει ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα επιπλέον WC.
Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν θέρμανση αντλίας θερμότητας για απόλυτη ενεργειακή απόδοση, ενεργειακά κουφώματα και ξύλινα πατώματα που προσδίδουν μια ζεστή αίσθηση. Η θωρακισμένη πόρτα και οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες προσφέρουν ασφάλεια και πρακτικότητα. Η πρόσβαση ΑΜΕΑ, ο ανελκυστήρας, το πάρκινγκ και η αποθήκη των 12 τ.μ. προσφέρουν επιπλέον άνεση και ευκολία.
Η κατοικία διαθέτει εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, συναγερμό, σίτες και διπλά τζάμια, ενώ τα φωτοβολταϊκά συστήματα και η δορυφορική κεραία ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό της. Η θυροτηλεόραση και το νυχτερινό ρεύμα προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα.
Τα ευρύχωρα μπαλκόνια των 25 τ.μ. προσφέρουν θέα στο αστικό τοπίο, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 6 χιλιόμετρα, ενώ το αεροδρόμιο απέχει 34 χιλιόμετρα, καθιστώντας την τοποθεσία εξαιρετικά βολική για όλες τις ανάγκες σας.
Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 360.000 €. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της Ηλιούπολης.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
90 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Расходы
Цена
€ 360 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем