Трехкомнатная квартира Αιγαίου 4, 164 52, Αργυρούπολη, Центр, Argyroupoli

ArgyroupoliΑιγαίου 4, 164 52, Αργυρούπολη
€ 1 200/месяц
4 помещения
100 m²
2 ванные
Этаж T
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 25.06.2024
Описание

ID: 82028


Κωδικός ακινήτου: 82028 - Αργυρούπολη Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο, με συνολική επιφάνεια 100 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η επίπλωση του είναι όμορφη και σύγχρονη, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1990, αλλά έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2023, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία διαβίωσης. Η αρχιτεκτονική του είναι σύγχρονη και οι υλικές επιλογές του άριστης ποιότητας.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη και λειτουργεί με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Η θέα από το διαμέρισμα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με ανοιχτό ορίζοντα που απλώνεται μπροστά σας.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και διαθέτουν διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η πόρτα του διαμερίσματος είναι ασφαλείας, προσφέροντας ασφάλεια και ειρήνη στους κατοίκους του.

Ένας όμορφος κήπος συμπληρώνει τον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματος, προσφέροντας μια ήρεμη και φυσική ατμόσφαιρα. Το τζάκι στο σαλόνι δημιουργεί μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα κατά τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με γούστο και προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Επίσης, διαθέτει σίτες στα παράθυρα για προστασία από ενοχλητικά έντομα.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, στο κέντρο της Αργυρούπολης, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις δημόσιες συγκοινωνίες. Η γειτονιά είναι ήσυχη και ασφαλής, καθιστώντας το διαμέρισμα ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια. Για περισσότερες πληροφορίες και για να διαπιστώσετε από κοντά τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του υπέροχου διαμερίσματος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 200/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1990
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем