Трехкомнатная квартира отличное состояние, второй этаж, Kaminia, Kaminia - Palaia Kokkinia

Kaminia - Palaia Kokkinia
€ 190 000
4 помещения
87 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 02.07.2024
Описание

ID: 18220

Πωλείται διαμέρισμα 87 τ.μ. στον Πειραιά, στην περιοχή Καμίνια, κατασκευής 2011, αλλά πρωτοκατοικήθηκε το 2019. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση, βρίσκεται στον 2ο όροφο και αποτελείται από μια open plan κουζίνα συνδυασμένη με ένα άνετο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα με τέντες, ιδανική για χαλάρωση.
Τα παράθυρα έχουν διπλά τζάμια αλουμινίου, σίτες και ηλεκτρικά πατζούρια στο σαλόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει θυροτηλεόραση και πόρτα ασφαλείας, τόσο στην είσοδο του διαμερίσματος όσο και στην είσοδο της πολυκατοικίας. Το πάτωμα σε όλους τους χώρους είναι πλακάκι, προσφέροντας εύκολη συντήρηση και κομψότητα.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και boiler για ζεστό νερό. Στην πιλοτή της πολυκατοικίας, διατίθεται μια μεγάλη θέση parking που μπορεί να φιλοξενήσει δύο αυτοκίνητα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και 15 λεπτά με τα πόδια από το μετρό του Πειραιά, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν εύκολη πρόσβαση στις μετακινήσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και άνετο σπίτι σε μια ζωντανή περιοχή του Πειραιά.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8684
☎️ 210 6812500
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
87 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 190 000
Энергоэффективность
год постройки
2011
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем