Трехкомнатная квартира отличное состояние, нулевой этаж, Центр, Ираклион

Ираклион
€ 175 000
4 помещения
104 m²
2 ванные
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 23.06.2024
Описание

ID: 18225

Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 104 τετραγωνικών μέτρων, ανακαινισμένο το 2008, σε τριώροφο κτίριο. Το διαμέρισμα αυτό, κατασκευής 1978, βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και προσφέρει μια άνετη και λειτουργική διαβίωση. Περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα ηλεκτρικά εξοπλισμένη και με αποθήκη τροφίμων για περισσότερη άνεση και λειτουργικότητα, τρία υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες, λουτρό με μπανιέρα και 1 W/C. Διαθέτει αυλές μπρος και πίσω, καθώς και έναν όμορφο κήπο, προσφέροντας άπλετο εξωτερικό χώρο για χαλάρωση και υπαίθριες δραστηριότητες. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με δύο αποθήκες και ένα πατάρι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη και περιλαμβάνει μπόιλερ και κλιματισμό για μέγιστη άνεση. Επίσης, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και δικό του ρολόι ΔΕΗ. Η ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος είναι κατηγορίας Δ.

Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο σε μια ήσυχη και φιλόξενη γειτονιά. Η ανακαίνιση του 2008 και οι σύγχρονες παροχές του το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για ποιοτική διαβίωση.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8687
☎️ 210 6812500
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
104 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 175 000
Энергоэффективность
год постройки
1978
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем