Трехкомнатная квартира четвертый этаж, Lazarou, Nea Ionia

Nea Ionia
€ 245 000
4 помещения
88 m²
2 ванные
Этаж 4
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 25.06.2024
Описание

ID: EK-6945629

Σε εξαιρετικό σημείο, κοντά στην αγορά της Νέας Ιωνίας, με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και μόλις 700 μέτρα από τον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, πωλείται ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα, 5ου ορόφου, 88τμ, κατασκευής 2004, με parking πυλωτής και υπόγεια αποθήκη.
Η επιφάνειά του έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, χωρίς χαμένα τετραγωνικά και έτσι έχουν δημιουργηθεί τρία πλήρως λειτουργικά υπνοδωμάτια, άνετος χώρος σαλονιού, με τζάκι και ενιαία κουζίνα, μπάνιο και WC. Ο άπλετος φυσικός φωτισμός και η απεριόριστη θέα, δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα εντός του σπιτιού.
Το διαμέρισμα αγοράστηκε από την ιδιοκτήτρια στη φάση της κατασκευής με συνέπεια να έχουν επιλεχθεί υλικά άριστης ποιότητας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό, boiler, διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και αναμονή για συναγερμό.
Μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι ότι στα 88τμ καλύπτονται πλήρως οι στεγαστικές ανάγκες οικογένειας που χρειάζεται τρία υπνοδωμάτια. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικά υψηλότερο ποσό για να αποκτήσει μεγαλύτερο διαμέρισμα.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
88 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 245 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем