Студия отличное состояние, третий этаж, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 640/месяц
2 помещения
35 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 24.06.2024
Описание

ID: 656167


Κωδικός ακινήτου: 656167 - Βάρη- Βάρκιζα Ασύρματος Αλίανθου

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ υπέροχο, ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο, με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την παραλία. Με μια επιφάνεια 35 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα όμορφο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1981, έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, συναγερμό και ηλιακό θερμοσίφωνα, ενώ διαθέτει επίσης πανοραμικά παράθυρα αλουμινίου, σίτες και πατώματα από πλακάκι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μεγάλα μπαλκόνια 20 τ.μ., ιδανικά για να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και τη θέα το καλοκαίρι.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, καταστήματα και εστιατόρια. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε στην πανέμορφη περιοχή της Βάρκιζας με άνεση και πολυτέλεια.

Τιμή ενοικίασης: 640
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
35 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Общий сад
Расходы
Цена
€ 640/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1981
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем