Дуплекс Ποσειδωνία, Ελλάδα, Poseidonia, Syros

SyrosΠοσειδωνία, Ελλάδα
€ 465 000
5 помещения
177 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 24.06.2024
Описание

ID: 139

Κωδικός ακινήτου: 139 - Κυκλάδες Σύρος Στεαστό ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 177 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, laundry room, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα απόσταση από πόλη 7300 μέτρα απόσταση από χωριό 940 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6400 μέτρα - Τιμή: 465.000 €
Κωδικός ακινήτου: 139 - Σύρος, Ποσειδωνία

Καλώς ήρθατε σ’ αυτό το υπέροχο retreat! Μια καλαίσθητα σχεδιασμένη μεζονέτα που παρέχει πολυτέλεια και άνεση μέσα σε ένα εξαιρετικό συγκρότημα δώδεκα κατοικιών που βρίσκεται στην καρδιά της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της Ποσειδωνίας.

Χτισμένη το 2008 σε τρία επίπεδα 177 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο διαβίωσης που αποπνέει λιτότητα και κομψότητα. Αποτελείται από σαλόνι και κουζίνα open plan με μαρμάρινο πάγκο και WC στο ισόγειο, δύο υπνοδωμάτια με en-suite bathroom και τρία μπαλκόνια με θέα στον 1ο όροφο, ενώ δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με μπάνιο και ανεξάρτητες εισόδους βρίσκονται στο κάτω επίπεδο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας.
Τα δάπεδα σε φυσικούς τόνους μαρμάρου και ξύλου δένουν με το διακριτικό ντεκόρ και τη λιτή διακόσμηση του σπιτιού. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά παντζούρια, οι βοηθητικοί και αποθηκευτικοί χώροι καθώς και οι ευρύχωρες ντουλάπες προσδίδουν ακόμα περισσότερο στην αξία αυτού του εκπληκτικού σπιτιού. Το σαλόνι με κεντρικό του στολίδι ένα κομψό τζάκι, βγαίνει σε βεράντα με πέργκολα που υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και απόλαυσης της μοναδικής θέας στη θάλασσα και στο φυσικό τοπίο. Τους εξωτερικούς χώρους συμπληρώνει η πέτρινη αυλή και ένας ιδιωτικός χώρος στάθμευσης καθώς και η πισίνα η οποία μοιράζεται με την διπλανή μεζονέτα. Φρεσκοβαμμένο, καλοδιατηρημένο και πεντακάθαρο, αυτό το σπίτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα νεόκτιστο προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις απολαύσεις της διαμονής σε κοντινή απόσταση από την παραλία. Ένα υπέροχο retreat για μια ολόκληρη ζωή!

Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μόνιμη κατοικία καθώς και ως επενδυτικό.

Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
177 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Бассейн
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Расходы
Цена
€ 465 000
Энергоэффективность
год постройки
2008
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем