Трехкомнатная квартира Μάρκου Μπότσαρη, 151 21, Πεύκη, Ano Pefki, Pefki

PefkiΜάρκου Μπότσαρη, 151 21, Πεύκη
€ 540 000
4 помещения
120 m²
3 ванных
Этаж 2
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 07.08.2024
Описание

ID: 62154


Κωδικός ακινήτου: 62154 - Σε μια από τις πιο γραφικές γειτονιές της Πεύκης, η Άνω Πεύκη, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα για πώληση. Η οικοδομή του αναπτύσσεται σε έναν ήσυχο και ήρεμο δρόμο, προσφέροντας εξαιρετική θέα σε μια αδιάφορη περιοχή. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2021, με ενεργειακή κλάση Α, εγγυώντας οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας ζεστά και άνετα χειμωνιάτικα βράδια. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ στα δάπεδα έχουν τοποθετηθεί ζεστά ξύλινα πατώματα. Η κύρια είσοδος εξοπλίστηκε με πόρτα ασφαλείας, για την απόλυτη ασφάλεια των κατοίκων.

Οι εγκαταστάσεις του διαμερίσματος περιλαμβάνουν ένα άνετο πάρκινγκ, ιδανικό για να μην αναζητάτε χώρο στάθμευσης σε ένα απασχολημένο περιβάλλον. Επίσης, διαθέτει μια αποθήκη 10 τ.μ. για να φυλάσσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με ασφάλεια. Το τζάκι στο σαλόνι δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ η κλιματιστική μονάδα σας εξασφαλίζει δροσιά τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος ενισχύεται από το σύστημα συναγερμού, τις σίτες στα παράθυρα και τα διπλά τζάμια. Επίσης, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler για ζεστό νερό όλο το 24ωρο. Τέλος, διαθέτει δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα και ηλιακή συγκομιδή, για άνετη και οικονομική διαβίωση.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ άνεσης, ποιότητας και ασφάλειας σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Πεύκη Άνω Πεύκη. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ένα ιδιωτικό ραντεβού για να το δείτε από κοντά
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
2
Лифт
Нет
Площадь
120 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Камин
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 540 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем