1/11

Мезонет нулевой этаж, Pigi, Arkadi

Arkadi
€ 385 000
5 помещения
279 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 09.07.2024
Описание

ID: 1733147

#Ρέθυμνο #Σφακάκι
#Πωλείται Μεζονέτα 279 τμ
Τιμή: 385.000€

Η οικοδομή βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Σφακάκι Ρεθύμνου, πολύ κοντά στη θάλασσα. Η κατασκευή είναι ημιτελής και βρίσκεται στο στάδιο της τοιχοποιίας. Αποτελείται από τρεις επίπεδα, τα οποία περιλαμβάνουν:

Ισόγειο: Με εμβαδόν 112 τετραγωνικά μέτρα, αυτό το επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τους κύριους χώρους διαβίωσης, όπως το καθιστικό, την κουζίνα, την τραπεζαρία και ενδεχομένως ένα μπάνιο και βοηθητικούς χώρους.

Πρώτος και Δεύτερος Όροφος: Συνολικής επιφάνειας 167 τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα δύο επίπεδα ενδέχεται να είναι διαρρυθμισμένα ως εξής: ο πρώτος όροφος μπορεί να περιλαμβάνει υπνοδωμάτια και μπάνια, ενώ ο δεύτερος όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον υπνοδωμάτια, γραφείο ή χώρους αναψυχής. Εναλλακτικά, ο χώρος μπορεί να είναι ενιαίος σε δύο επίπεδα για να προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση.

Η τοιχοποιία του κτιρίου είναι ολοκληρωμένη αλλά θα χρειαστούν ακόμα τα κουφώματα, επιχρίσματα, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς και οι τελικές διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η τοποθεσία της οικοδομής είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας όμορφη θέα και εύκολη πρόσβαση σε παραλίες. Το Σφακάκι Ρεθύμνου είναι μια ήσυχη και γραφική περιοχή, ιδανική για μόνιμη κατοικία ή εξοχικό σπίτι, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς.

Ο οικισμός Σφακάκι, στον δήμο Αρκαδίου, είναι γνωστός για την όμορφη τοποθεσία του και την κοντινή του απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου. Προσφέρει έναν ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ποιοτική διαβίωση μακριά από την πολυκοσμία της πόλης. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν την κοντινή απόσταση από παραλίες και φυσικά τοπία, κάνοντας τον οικισμό ιδανικό για παραθερισμό αλλά και για μόνιμη κατοικία.

Mεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #premiumvalues #propertiesforsale
Характеристики
Типология
Мезонет
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
279 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Информация о ценах
Цена
€ 385 000
Цена за м²
1 380 €/m²
Энергоэффективность
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+8 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем