Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Ampelokipoi, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
€ 200 000
€ 225 000(-11,1%)
3 помещений
87 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 15.07.2024
Описание

ID: 18231

Ένα φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα 85 τ.μ. θα συναντήσεις στην καρδιά των Αμπελοκήπων, μία ανάσα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μόλις 190 μέτρα από τον σταθμό μετρό Αμπελόκηποι. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως και βρίσκεται στον 1ο όροφο, όπου μοιάζει με 2ος καθώς το ισόγειο είναι υπερυψωμένο.
Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (το 1 επικοινωνεί με συρόμενη πόρτα με το σαλόνι), σαλονοτραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, ευρύχωρο λουτρό, άνετο μπαλκόνι προσόψεως, δάπεδα από ξύλο και πλακάκι, κεντρική θέρμανση πετρελαίου, air condition, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης (πατάρι), εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα, αλουμίνια με διπλά τζάμια και χειροκίνητα ρολά, τέντες και θυροτηλεόραση. Έχει ανακαινιστεί το 2015.
Το κτίριο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, διαθέτει πόρτα ασφαλείας με μαγνητικό σύστημα, 1 ασανσέρ για το κοινό και 1 ασανσέρ υπηρεσίας, δάπεδα από μάρμαρο, ταράτσα, έχει κατασκευαστεί το 1966, αποτελείται από 6 επίπεδα με 20 διαμερίσματα.
Η τοποθεσία του ακινήτου έχει εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον, καθώς εντοπίζεται μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Αμπελόκηποι, δίπλα στην κεντρική αγορά, τις δημόσιες δομές της Αθήνας (υπουργεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια κλπ.) και τους κεντρικότερους δρόμους των Αμπελοκήπων. Θα μπορούσε εκτός από οικιστική χρήση, να έχει και επαγγελματική ως χώρος γραφείου, ιατρείο κλπ.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8693
☎️ 210 6812500
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
87 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 200 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем