Односемейная вилла Πελεκάνος, Perivolia, Pelekanos

PelekanosΠελεκάνος
€ 2 750 000
5+ помещения
928 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 25.06.2024
Описание

ID: 1042740

Πολυτελής Βίλα προς Πώληση ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLER WILLIAMS CRETAN PROPERTIES στην τοποθεσία Ακισαρές, Σαρακήνας Σελίνου.

Στην ειδυλλιακή περιοχή της Σαρακήνας-Σελίνου προσφέρεται προς πώληση μια εκπληκτική βίλα, πλήρως επιπλωμένη που συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση. Αυτή η μοναδική κατοικία βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 19.584,82 τ.μ. και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 928,84 τ.μ. και μαζί με τους ημιυπαίθριους χώρους φτάνει τα περίπου 1.004 τ.μ. εκτεινόμενη σε τέσσερα επίπεδα. Η πρόσβαση παρέχεται από ιδιωτικό δρόμο λόγω θέσης στην κορυφή του βουνού Ακισαρές που είναι το υψηλότερο σημείο, περιβάλεται κυρίως από ελαιόδεντρα και παρέχει την πιο μαγευτική ανεμπόδιστη θέα στην υπόλοιπη περιοχή και στο Λυβικό Πέλαγος.

Με λειτουργική και πολυτελή διάταξη η βίλα διαθέτει 4 επίπεδα διαφορετικών χώρων κύριων και βοηθητικών τα οποία συνδέονται με εσωτερική σκάλα και διαθέτει υποδομή ασανσέρ σε ημιτελή κατάσταση. Στο ημιυπόγειο βρίσκεται το εσωτερικό πάρκινγκ δύο θέσεων, το γυμναστήριο, ο χώρος πλύσης και καθαρισμού, το λεβητοστάσιο, η κεντρική αποθήκη, το κελάρι και μια αίθουσα σκουός.
Ένα επίπεδο πάνω βρίσκονται 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ενιαίο καθιστικό, ένα άνετο χώρο γραφείου, ενεργειακό τζάκι, και μια κουζίνα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εξυπηρέτηση για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η κεντρική είσοδος της πολυτελής κατοικίας οδηγεί στον κεντρικό χώρο που περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο, φωτεινό καθιστικό με άνετη τραπεζαρία με ένα ενεργειακό τζάκι προσφέροντας ζεστασιά και θαλπωρή, και μια άνετη και άρτια εξοπλισμένη κουζίνα με νησίδα, και εσωτερική αποθήκη και πλευρική έξοδο στην εξωτερική αυλή της πισίνας, προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για μαγείρεμα, διασκέδαση και χαλάρωση.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο άνω τελευταίο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα με σοφίτα και μεγάλο άνετο μπάνιο καθώς επίσης και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με ένα WC, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα.

Η μοντέρνα και ενεργειακή αποδοτικότητα παρέχεται με την υπάρχουσα εξωτερική θερμομόνωση, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, τον ηλιακό θερμοσίφωνα, την αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου και τα ενεργειακά τζάκια της βίλας, ενώ παρέχεται κλιματισμός για την απόλυτη άνεση όλο το χρόνο.

Συμπληρώνεται επίσης με ένα αυτόνομο διαμέρισμα ισογείου το οποίο διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με ιδιωτικό τζάκι με έξοδο σε ιδιωτικό κήπο, άνετο υπνοδωμάτιο και μπάνιο προσφέροντας άνεση ηρεμία και απέραντη θέα στην θάλασσα.

Η υψηλή αισθητικής διακόσμηση, η ποιότητα κατασκευής και η πολύ καλή κατάσταση της βίλας που είναι φανερή σε όλα τα επίπεδα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή αγοράς, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τη μοντέρνα πολυτέλεια.

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούμενοι από έναν προστατευμένο χώρο εστίασης, αναψυχής και χαλάρωσης μπροστά στην πισίνα με εμβαδόν 200 τ.μ., τις πλακόστρωτες αυλές και τα διαφορετικά επίπεδα άψογα διαμορφομένων κήπων, προσφέρουν μια μοναδική θέα στη θάλασσα και τα βουνά, με νότιο προσανατολισμό που εξασφαλίζει άπλετο φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η απόσταση από την παραλία της Παλαιόχωρας είναι μόλις 6 χλμ., κάνοντας την τοποθεσία ιδανική για θαλάσσιες εξορμήσεις.

Η πολυτελής κατοικία είναι εξοπλισμένη με ελεγχόμενη είσοδο, κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, πόρτα ασφαλείας, για την απόλυτη προστασία σας.

Επιπλέον ολόκληρη η έκταση υδροδοτείται με ιδιωτική και αυτόνομη παροχή νερού λόγω συστήματος αντλίας γεώτρησης.

Αυτή η μοναδική βίλα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυτελή κατοικία με απόλυτη ιδιωτικότητα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Κρήτης, προσφέροντας άνεση, ασφάλεια και εκπληκτική θέα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο ακίνητο!

Η Σαρακήνα, μια γραφική και ήσυχη περιοχή στον Πελεκάνο της Κρήτης, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν την απόλυτη γαλήνη και φυσική ομορφιά. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Παλαιόχωρα, μια από τις πιο όμορφες παραλιακές κωμοπόλεις του νησιού, γνωστή για τις υπέροχες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά της. Η περιοχή περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους και προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Η φυσική ομορφιά της περιοχής είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη φύση και την ηρεμία και το μεσογειακό κλίμα με ήπιους χειμώνες και ζεστά καλοκαίρια, καθιστώντας την ιδανική για διαμονή όλο το χρόνο. Το παραδοσιακό χωριό είναι ο τέλειος προορισμός για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την κρητική φιλοξενία, την παραδοσιακή κουλτούρα και την ανεπιτήδευτη ομορφιά του νησιού. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια ήσυχη εξοχική κατοικία ή μια επένδυση σε μια περιοχή με αυξανόμενη ζήτηση και αξία.

Τιμή Πώλησης €2.750.000. Για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ιστοσελίδα: kwcp.gr
Τηλέφωνο: +30 6974521524
Email: m.lakiotaki@kwgreece.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
928 m²
Помещения
5+ (7 спальни, 5 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 2 750 000
Энергоэффективность
год постройки
1999
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем