1/16

Студия Μελενίκου, 27, TIF - University Area, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΜελενίκου, 27
€ 87 000
2 помещения
38 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт

Пометка

Объявление обновлено 29.07.2024
Описание

ID: EK-6955649

Πωλείται επενδυτική γκαρσονιέρα, ριζικά ανακαινισμένη, 38 τμ (η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2024 ) δίπλα ακριβώς στα Πανεπιστήμια!

Βλέπει στο πίσω μέρος της οικοδομής και σαν επίπεδο είναι 1ος ψηλός όροφος όμως λόγω κλίσης του εδάφους, από την είσοδο της οικοδομής είναι στο ημιυπόγειο επίπεδο.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με τετράφυλλη ντουλάπα συρόμενη , ο χώρος του σαλονιού & της κουζίνας είναι ενιαίος, υπάρχει ένα ενιαίο σύνθετο επίπλο, διαθέτει ένα μεγάλο λουτρό, ένα χωλ και ένα φωτεινό και άνετο μπαλκόνι. Στην κουζίνα η ξυλεία ολόκληρης της κατασκευής είναι από αδιαβροχοποιημένο υλικό. Η θέρμανση επιτυγχάνεται ατομικά με κλιματισμό ενεργειακής κλάσης κλιματιστικού inverter.
Στην γκαρσονιέρα υπάρχει προ εγκατάσταση ατομικού φυσικού αερίου. Διαθέτει διπλά ενεργειακά συνθετικά κουφώματα με πόρτα ασφάλειας 12 θέσεων.

Το διαμέρισμα παραδίδεται βαμμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (εντοιχισμένος φούρνος κουζίνας, κεραμικά μάτια κουζίνας 4 θέσεων, ψυγείο, απορροφητήρας με πλυντήριο ρούχων, κλιματιστικό), διαθέτει φωτιστικά και έξυπνους καθρέφτες με κρυφό φωτισμό led. Το σημείο είναι εκπληκτικό, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης με εύκολη πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες.

Βάσει του Ν.4072/2012, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή και του αριθμού φορολογικού μητρώου και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Характеристики
Типология
Студия | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
38 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Другие характеристики
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 87 000
Цена за м²
2 289 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник