Дуплекс Βάμος, Центр, Vamos

VamosΒάμος
€ 139 000
3 помещений
50 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 26.06.2024
Описание

ID: 1044012

Προς πώληση προκάτ μεζονέτα στον Βάμο αποκλειστικά από την Keller Williams Cretan Properties ιδανική για όσους αναζητούν έναν άνετο τρόπο ζωής στην καρδιά της φύσης.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει 7 ακόμα μεζονέτες και θα είναι πλήρως ολοκληρωμένο μέχρι τα τέλη του 2024.

Με επιφάνεια 50 τ.μ. εκτείνεται σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Στο ισόγειο, θα βρείτε την κουζίνα και ένα φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι, ιδανικό για χαλάρωση και συνάντηση με φίλους και οικογένεια.
Ένα μπάνιο συμπληρώνει τις ανέσεις του ισογείου.
Στον πρώτο όροφο, τα δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνετους χώρους ύπνου και ξεκούρασης, και ένα W.C. συμπληρώνει τον όροφο.

Το ακίνητο διαθέτει κλιματισμό. Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά ενεργειακά τζάμια για βέλτιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, ενώ τα πατώματα είναι επενδεδυμένα με πλακάκια για εύκολη συντήρηση και μακροχρόνια αντοχή.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης βεράντα με ανεμπόδιστη θέα προς τα γραφικά βουνά των Χανίων και μια θέση Parking

Επιπλέον η τοποθεσία του ακινήτου είναι σε ιδανικό σημείο σε μόλις 38 λεπτά από πόλη (ΧΑΝΙΑ), 40 λεπτά από πόλη (ΡΕΘΥΜΝΟ), 28 λεπτά από το λιμάνι της Σούδας, 17 λεπτά από την παραλία της Γεωργιούπολης, 13 λεπτά από την παραλία στις Καλύβες, 3 λεπτά από χωριό Βάμος και 45 λεπτά από αεροδρόμιο Χανίων.

Στην τιμή των 139.000€ περιλαμβάνονται 3 κλιματιστικά, ηλιακός ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο ρούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kwcp.gr. ή επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Πρεκατσάκη, μέσω email στο p.prekatsakis@kwgreece.gr ή στο τηλέφωνο +30 6974341058.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
50 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 139 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем