Трехкомнатная квартира Βούλα, Dikigorika, Вуле

ВулеΒούλα
€ 4 000/месяц
4 помещения
170 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 27.06.2024
Описание

ID: 893732

Στην καρδιά της Βούλας, βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα 1ου ορόφου. Σε μια εντυπωσιακή έκταση 170 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η σχεδιασμένη κατοικία προσφέρει ένα πολυτελές καταφύγιο για όσους αναζητούν την επιτομή της σύγχρονης ζωής.Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει ανοιχτή διαρρύθμιση, που συνδέει το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα.

Το φυσικό φως πλημμυρίζει το εσωτερικό μέσα από μεγάλα παράθυρα, φωτίζοντας κάθε γωνιά του διαμερίσματος και τονίζοντας την ευάερη ατμόσφαιρα. Βγείτε στο ιδιωτικό μπαλκόνι για να απολαύσετε τη γραφική θέα της γύρω γειτονιάς, ιδανική για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή το βραδινό ηλιοβασίλεμα.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία καλά εξοπλισμένα υπνοδωμάτια. Η κύρια σουίτα είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας, διαθέτοντας μια ευρύχωρη διαρρύθμιση, ένα πολυτελές μπάνιο και άφθονο χώρο ντουλάπας.

Κάθε λεπτομέρεια αυτού του διαμερίσματος έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή άνεση και ευκολία. Από την πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας έως την κορυφαία καλωδιακή τηλεόραση, όλα τα κοινόχρηστα και οι λογαριασμοί περιλαμβάνονται, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν έναν τρόπο ζωής χωρίς προβλήματα.

Σε βολική τοποθεσία στο ζωντανό κέντρο της Βούλας, οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από ανέσεις, όπως πολυτελείς μπουτίκ, γκουρμέ εστιατόρια και μοντέρνα καφέ. Με την παραλία σε μικρή απόσταση με τα πόδια και τις εξαιρετικές επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών σε κοντινή απόσταση, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μείγμα πολυτέλειας και ευκολίας για απαιτητικά άτομα που αναζητούν μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
170 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 4 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1992
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем