Двухкомнатная квартира Παπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη, Papafi, Toumpa

ToumpaΠαπάφη 30, 546 39 Θεσσαλονίκη
€ 550/месяц
2 помещения
48 m²
2 ванные
Этаж 3
Лифт
Объявление обновлено 03.07.2024
Описание

ID: EK-6972409

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 47,7 τ.μ.καθαρά (53 τ.μ. μεικτά). Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος (πλάτος 45εκ).

Είναι ευήλιο, ευάερο, βορειοδυτικού προσανατολισμού. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, λέβητα φυσικού αερίου ως μέσο ατομικής θέρμανσης και πατώματα από φυσικό ξύλο και πλακάκι. Το λουτροαποχωρητήριο, η υδραυλική εγκατάσταση, η κουζίνα με το έπιπλό της και οι ηλεκτρικές συσκευές της έχουν αλλαχτεί/ανακαινιστεί. Δίπλα από το λουτροαποχωρητήριο διατίθεται παροχή και αποχέτευση για πλυντήριο ρούχων 45εκ. ή 60 εκ(εξαρτάται από την μάρκα). Διαθέτει επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα από τα δωμάτια. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι PVC με διπλά τζάμια,με μηχανισμούς διάνοιξης και ανάκλισης. Το ακίνητο διαθέτει επίσης πόρτα ασφαλείας. Με το ακίνητο συμισθούνται ενας εντοιχισμένος φούρνος με τις αντίστοιχες κεραμικές εστίες του, όπως και ένας απορροφητήρας.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά όπου διαμένουν κατά βάση οικογένειες και φοιτητές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τον σταθμό μετρό ‘Παπάφη’, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό. Η απόσταση από την νέα παραλία Θεσσαλονίκης είναι 800μ. Κάθε Τετάρτη λαμβάνει χώρα λαϊκή αγορά δύο στενά δίπλα από το ακίνητο.

Το ακίνητο, αν και είναι μισθωμένο μέχρι 31/***/*******,μπορεί να καταστεί άμεσα διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
48 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Расходы
Цена
€ 550/месяц
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1969
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Ζ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник