Студия Κεραμωτή, Центр, Keramoti

KeramotiΚεραμωτή
€ 94 965
2 помещения
48 m²
1 ванная
Этаж T
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 28.06.2024
Описание

ID: 1050052

Προς πώληση διαμέρισμα ισογείου 48.70 τ.μ. στο Χαϊδευτό Κεραμωτής, σε συγκρότημα κατοικιών υπό κατασκευή με έτος έναρξης εργασιών το 2024.
Το διαμέρισμα θα αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλοκουζίνα, 1 μπάνιο. Διαθέτει επίσης αύλειο χώρο στο ισόγειο αποκλειστικής χρήσης 4.80 τ.μ.
Πρόκειται για νεόδμητο ακίνητο με ποιότητα στην κατασκευή και μοντέρνο ύφος, διαθέτει καινοτόμες ιδέες στην σχεδίαση, αποτελώντας μια ξεχωριστή επιλογή για εξοχική κατοικία ή και μόνιμη κατοικία, καθώς απέχει 2 χλμ από την παραλία της Κεραμωτής και 8 χλμ από την παραλία Αγιάσματος.
Ο ιδιοκτήτης θα έχει το μοναδικό προνόμιο της αποκλειστικής πρώτης χρήσης, εφόσον η κατοικία θα παραδοθεί σε εξαιρετική κατάσταση εντός νεόδμητου συγκροτήματος κατοικιών με πολυτελής ύφος. Τα δάπεδα θα είναι από τσιμεντοκονία έτοιμα για τοποθέτηση πλακιδίων, τα κουφώματα πλαστικά με διπλά τζάμια, η πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας, εγκατάσταση για ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό. Επιπλέον, το ακίνητο κατατάσσεται σε ενεργειακή κλάση Α, λόγω της μόνωσης του κελύφους. Το συγκρότημα θα διαθέτει σύστημα ασφαλείας εισόδου με θυροτηλεόραση και θυροτηλέφωνο. Θα είναι εσωτερικό καθώς βρίσκεται στην εσωτερική αυλή του συγκροτήματος.

Το Χαϊδευτό διαθέτει βενζινάδικο, ταβέρνα, καφενείο, κρεοπωλείο, φαρμακείο και μίνι μάρκετ. Έχει εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο προς Κεραμωτή, ενώ απέχει 1 χλμ. από την Κεραμωτή, 11 χλμ. από το αεροδρόμιο Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», 15 χλμ. από την Χρυσούπολη καθώς και 19 χλμ. από την Εγνατία Οδό.
Ο τρόπος πληρωμής του τιμήματος θα είναι με τμηματικές καταβολές με την πρόοδο των εργασιών. Τιμή: 94.965€
Επίσης υπάρχουν 2 δυνατότητες εξόφλησης:
Α. Προκαταβολή 60 % , με την ολοκλήρωση της θερμομόνωσης 30% , με την ολοκλήρωση 10%. Σε αυτή την περίπτωση Α υπάρχει έκπτωση 50 €/τ.μ. Τελική τιμή 92.530 €
Β. Προκαταβολή 90 % , με την ολοκλήρωση 10%. Σε αυτή την περίπτωση Β υπάρχει έκπτωση 100 €/τ.μ. Τελική τιμή 90.095 €
RE/MAX Canavos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2541083152, email: info@remaxcanavos.gr

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υποδείξεις μόνο κατόπιν ραντεβού και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.
***ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η νόμιμη μεσιτική αμοιβή για την αγορά 2% πλέον το ΦΠΑ
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
48 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 94 965
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем