Двухкомнатная квартира Φιλικής Εταιρείας 16, 546 21, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΦιλικής Εταιρείας 16, 546 21, Θεσσαλονίκη
€ 750/месяц
3 помещений
87 m²
1 ванная
Этаж 5
Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 28.06.2024
Описание

ID: 1-802


Κωδικός ακινήτου: 1-802         
                      
Στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, προσφέρεται προς ενοικίαση ένα γοητευτικό, ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο vintage διαμέρισμα στον 5ο όροφο με ανελκυστήρα,  επιφάνειας 87 τ.μ. καθαρά. Το διαμέρισμα αυτό, το οποίο ανακαινίστηκε το 2019, συνδυάζει την κλασική γοητεία με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας άνεση και στυλ σε μια προνομιακή τοποθεσία.

Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1958 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2019.
Τα κουφώματα είναι συνθετικά με διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας άριστη μόνωση, ενώ τα πατώματα είναι από μωσαϊκό και ξύλο, προσδίδοντας μια κλασική κομψότητα. Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και εντοιχισμένες ντουλάπες για μέγιστη ασφάλεια και αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, υπάρχει ανελκυστήρας για εύκολη πρόσβαση και άλλες παροχές όπως νυχτερινό ρεύμα και ανοιχτωσιά, που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα.

Πρόκειται για ένα ηλιόλουστο διαμέρισμα που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, προσφέροντας ανοιχτή θέα σε όλη την πλατεία. Διαθέτει μπαλκόνι σε κάθε δωμάτιο, καθιστώντας το ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αέρα και τη θέα. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, ηλεκτρικό σίδερο, πλυντήριο ρούχων και smart TV. Η θέρμανση παρέχεται μέσω ατομικού καλοριφέρ αερίου και υπάρχουν τρία air condition για απόλυτη άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η κατοικία απέχει μόλις 270 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τη θαλάσσια ατμόσφαιρα. Βρίσκεται επίσης μόλις 50 μέτρα από το κέντρο της πόλης, εξασφαλίζοντας γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις αστικές ανέσεις και υπηρεσίες. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα, ενώ η στάση του μετρό είναι μόλις 200 μέτρα μακριά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε δημόσια μέσα μεταφοράς για άνετες μετακινήσεις στην πόλη.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ζουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας την άνεση και την πολυτέλεια ενός πλήρως ανακαινισμένου χώρου. Κατάλληλο για επαγγελματίες αλλά και φοιτητές . Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη.  Τιμή: 750 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
87 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 750/месяц
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1958
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем