Дом - Здание Продажа

Koropi
€ 450 000
3 помещений
150 m²
1 ванная
Объявление обновлено 28.06.2024
Описание

ID: 437888

Δύο υπέροχα διαμερίσματα με μαγευτική θέα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, Κορωπί. Τα διαμερίσματα είναι κατασκευής του 1983 και έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και ειναι σε άριστη κατάσταση.

Το πρώτο διαμέρισμα είναι 77 τ.μ. και το δεύτερο 73 τ.μ., και τα δύο διαθέτουν τεράστιες βεράντες με απεριόριστη θέα. Βρίσκονται μόλις 1700 μέτρα από την ειδυλλιακή παραλία της Αλθέας και 6 χιλιόμετρα από την παραλία της Βάρκιζας, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν την παραλία.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και υπάρχει δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση. Αυτά τα διαμερίσματα είναι ιδανικά τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα μοναδικά ακίνητα σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε και αγγελία και για τα τρία διαμερίσματα του επιπέδου με κωδικό 437887
Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 150 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1983, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ημιόροφος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1800 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 80, Απόσταση απο θάλασσα: 1700
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
150 m²
Помещения
3 помещений, 1 ванная
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Внешняя планировка
Расположение восток
Расходы
Цена
€ 450 000
Энергоэффективность
год постройки
1983
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем