Дуплекс Αργυρούπολη, Центр, Argyroupoli

ArgyroupoliΑργυρούπολη
€ 378 000
4 помещения
140 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 29.06.2024
Описание

ID: 911954

Υπέροχη Μεζονέτα 140,75 τ.μ. Προς Πώληση, 2ου και 3ου ορόφου στην καρδιά της Αργυρούπολης, με εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Αποτελεί τμήμα αυτόνομου γωνιακού κτηρίου 2 ιδιοκτησιών, κατασκευασμένο το 1996 που εξασφαλίζει μια αίσθηση απόλυτης απομόνωσης και αποκλειστικότητας.

Η μεζονέτα καλύπτει εξ-ολοκλήρου τον δεύτερο και τρίτο όροφο του κτιρίου, είναι ρετιρέ με μεγάλα μπαλκόνια 2 όψεων. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και τραπεζαρία και στον τρίτο όροφο βρίσκονται τα τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα,. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης εσωτερική σκάλα, μπάνιο και WC που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες με στυλ και λειτουργικότητα.

Πρόσθετα, η μεζονέτα διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή στάθμευση για τους κατοίκους της. Σε άψογη τοποθεσία, μόλις 400 μέτρα από τα κεντρικά μας γραφεία στον κόμβο της Λ.Βουλιαγμένης και Αλίμου, απέναντι από πάρκο και αθλητικό χώρο, με Νοτιοδυτικό προσανατολισμό, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την απόκτηση ενός πανέμορφου και λειτουργικού σπιτιού στην Αργυρούπολη.

Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Ε και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο, Μάρμαρο.
Χαρακτηριστικά : Οροφοδιαμέρισμα(τα), Γωνιακό, Ρετιρέ, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Τέντες, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Θυροτηλεόραση, Δέντρα, Ήσυχη γειτονιά, Το ακίνητο είναι νοικιασμένο μέχρι 12/2025.
Κωδικός Συνεργάτη (ΑΣ01). Αποκλειστικά στη Re/max Homes. RΕ/ΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109834265, email: info@remaxhomes.gr, website: https://www.remaxhomes.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
140 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 378 000
Энергоэффективность
год постройки
1994
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем