1/16

Односемейная вилла Eparchiaki Odos Pyrgiou-Korakianas, 490 83 Faiakes, Faiakes, Корфу

КорфуEparchiaki Odos Pyrgiou-Korakianas, 490 83 Faiakes
€ 1 200 000
195 m²
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 30.06.2024
Описание

ID: EK-6983839

Βίλα Melolia στην Κέρκυρα: Μια Ήρεμη Αγροτική Απόδραση

Χτισμένη μέσα στην πλούσια βλάστηση του παλαιού οικισμού του Αγίου Μάρκου, η Βίλα Melolia είναι ένα κομψό εξοχικό σπίτι που αποπνέει ηρεμία και γοητεία. Προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ιόνιο και την πόλη της Κέρκυρας, καθιστώντας την ένα τέλειο καταφύγιο για όσους αναζητούν μια ήρεμη και γραφική κατοικία. Το ακίνητο περιλαμβάνει έναν όμορφα διατηρημένο κήπο με πισίνα και εγκαταστάσεις BBQ, ιδανικές για υπαίθριες συγκεντρώσεις και χαλάρωση.

Η κλιματιζόμενη βίλα διαθέτει παραδοσιακό κερκυραϊκό αρχιτεκτονικό στυλ και αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ένα μεγάλο σαλόνι και αποθηκευτικούς χώρους. Είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις και έχει μπαλκόνι που προσφέρει εκπληκτική θέα στο γύρω τοπίο.

Η Βίλα Melolia βρίσκεται σε απόσταση μόλις 17 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, το αεροδρόμιο και το κύριο λιμάνι, καθιστώντας την εύκολα προσβάσιμη. Κοντά, θα βρείτε διάφορα εστιατόρια , που προσφέρουν τοπική και διεθνή κουζίνα. Οι γραφικές παραλίες Ύψος και Μπαρμπάτι, που βρίσκονται 2 χλμ. και 5 χλμ. αντίστοιχα, παρέχουν επιπλέον επιλογές για φαγητό και ψυχαγωγία. Η πλησιέστερη παραλία είναι μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, ιδανική για γρήγορες αποδράσεις στη θάλασσα. Διατίθεται επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ στον χώρο.

Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το κομψό εξοχικό σπίτι, έναν τέλειο συνδυασμό παραδοσιακής γοητείας και σύγχρονης άνεσης, στο όμορφο περιβάλλον της Κέρκυρας.
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этажность здания
3
Площадь
195 m²
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
  • Бассейн
Информация о ценах
Цена
€ 1 200 000
Цена за м²
6 154 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+13 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник