Четырехкомнатная квартира Soutsou Alexandrou 106 71 Athens, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosSoutsou Alexandrou 106 71 Athens
€ 3 800/месяц
5 помещения
150 m²
2 ванные
Этаж 5
Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 27.07.2024
Описание

ID: EK-6991051

Όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα μοντέρνο, πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων με μπαλκόνι, ξεχωριστή κουζίνα και ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας προσφέρει έναν ευρύχωρο και άνετο χώρο καθιστικού.

Οι λογαριασμοί δεν συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο ενοίκιο και το ρεύμα με βάση την κατανάλωση.

Το διαμέρισμα διαθέτει κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό με τεράστια παράθυρα, δάπεδα από μασίφ ξύλο και καθαρά, ουδέτερα φινιρίσματα παντού. Το σαλόνι και η τραπεζαρία προσφέρουν άφθονο χώρο για διασκέδαση, με άνετο καναπέ και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ η ξεχωριστή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, το καθένα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν επίσης δύο μοντέρνα μπάνια. Το μπαλκόνι προσφέρει έναν όμορφο υπαίθριο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα στη γύρω περιοχή. Με τις σύγχρονες ανέσεις, την ευρύχωρη διαρρύθμιση και τη βολική τοποθεσία, αυτό το διαμέρισμα είναι το τέλειο μέρος για να αποκαλέσετε σπίτι.

Η Αλεξάνδρου Σούτσου είναι ένας ιστορικός δρόμος που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, Ελλάδα. Ο δρόμος πήρε το όνομά του από τον Αλέξανδρο Σούτσο, Έλληνα ποιητή και δημοσιογράφο του 19ου αιώνα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αγώνα της χώρας για ανεξαρτησία. Σήμερα, ο δρόμος είναι γνωστός για τη ζωντανή του ατμόσφαιρα και την πολυσύχναστη ενέργεια, με μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και καφέ να πλαισιώνουν τα πεζοδρόμια του. Πολλά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εθνική Πινακοθήκη, βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το δρόμο, καθιστώντας την έναν δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες της πόλης. Με την κεντρική του τοποθεσία, την πλούσια ιστορία και τη ζωντανή ατμόσφαιρα, η Αλεξάνδρου Σούτσου είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφτεί όποιος ταξιδεύει στην Αθήνα.
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
5
Лифт
Да
Площадь
150 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 3 800/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник