Односемейная вилла Άγιος Νικόλαος, Центр, Agios Nikolaos

Agios NikolaosΆγιος Νικόλαος
€ 482 000
4 помещения
140 m²
3 ванных
Нет Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 01.07.2024
Описание

ID: 1052155

Βίλα με θέα στη θάλασσα στον Άγιο Νικόλαο προς πώληση.
Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από μια αμμώδη παραλία με μαγευτικά κρυστάλλινα νερά, αυτή η βίλα τριών υπνοδωματίων των 140τμ, που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γύρω τοπίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αξιοζήλευτου σπιτιού.
Στην καρδιά ενός όμορφου και γραφικού χωριού στην κορυφή ενός λόφου, η βίλα βρίσκεται σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς με θέα σε τεράστιες καταπράσινες εκτάσεις που εκτείνονται μέχρι το Κρητικό πέλαγος.
Η βίλα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 500τμ, μέσα σε ένα συγκρότημα επαύλεων, και έχει συνολική επιφάνεια 140τμ χωρισμένη σε δύο ορόφους.
Το ισόγειο περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο με σαλόνι, τραπεζαρία και μοντέρνα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Πολλά παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό ηλιακό φως να εισχωρήσει στο σπίτι, ενώ οι γαλλικές πόρτες οδηγούν σε μια σκιερή εξωτερική βεράντα και στον χώρο της πισίνας.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία πολυτελή υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με μοντέρνα εντοιχισμένα μπάνια, προικισμένα ιδιωτικά μπαλκόνια με εκπληκτική θέα που βλέπουν απέραντες καταπράσινες εκτάσεις μέχρι τη λαμπερή θάλασσα.
Ο εξωτερικός χώρος δiαθέτει χώρους με γκαζόν που περιβάλλουν το σπίτι και τον χώρο της πισίνας, με πολύ χώρο για να απολαύσετε τον περίφημο Κρητικό ήλιο!
Η ιδιωτική πισίνα είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς τις καλοκαιρινές μέρες.
Το κατάλυμα επωφελείται επίσης από τις πολυάριθμες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, όπως ένα γήπεδο τένις με κουπί, ένα γήπεδο μπάσκετ και μια παιδική χαρά.
Μερικά από τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι οι ενεργειακά αποδοτικές συσκευές κλιματισμού τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση που είναι εγκατεστημένες σε ολόκληρο το σπίτι, κάμερες παρακολούθησης σε ορισμένους κοινόχρηστους χώρους του συγκροτήματος όπως η κύρια είσοδος και άλλες επιλεγμένες τοποθεσίες, και ιδιωτικό ηλεκτρικό πύλη σύμφωνα με το σχέδιο.
Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να αποσυρθούν σε ένα τοπίο φυσικής ομορφιάς για απόλυτη ηρεμία, είτε για διακοπές είτε για μόνιμη διαβίωση.
Απέχει μόλις 6χλμ από την κοντινότερη παραλία και 23χλμ από τον Άγιο Νικόλαο, ενώ η Ελούντα απέχει 28χλμ.
Η υπέροχη βίλα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε στα χέρια σας και έχει σχεδιαστεί με υψηλή ποιότητα για διαβίωση όλο το χρόνο, κατάλληλη για έμπειρους επενδυτές ακινήτων.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 3v-3871.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
140 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 482 000
Энергоэффективность
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем