Студия отличное состояние, нулевой этаж, Sourmena, Elliniko

Elliniko
€ 190 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж T
Нет Лифт
Объявление обновлено 02.07.2024
Описание

ID: 656191


Ευκαιρία για απόκτηση ενός άριστα ανακαινισμένου διαμερίσματος στην περιοχή Ελληνικό Κάτω Σούρμενα. Το διαμέρισμα έχει κωδικό 656191 και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό. Με μια επιφάνεια 50 τ.μ., αποτελεί ιδανική λύση για ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα άνετο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η ανακαίνιση του ολοκληρώθηκε το 2021, δίνοντας ένα αίσθημα νέας και φρέσκιας κατοικίας. Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί το 1990 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, ενώ έχει εξοπλιστεί με ηλεκτρική θέρμανση για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Από τα παράθυρα του διαμερίσματος απολαμβάνετε μια θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, δίνοντας στον χώρο μια αίσθηση φωτεινότητας και ευχάριστου κλίματος. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα αλουμινίου, ενώ η πόρτα είναι ασφαλείας με τρίαινα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας και κήπο για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας στιγμές. Επιπλέον, υπάρχει προεγκατάσταση για κλιματιστικά και συναγερμό, ενώ τα διπλά τζάμια διατηρούν τον ήχο και τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Η τοποθεσία είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το μετρό και ταυτόχρονα σε μια ήσυχη γειτονιά. Η περιοχή προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή. Η τιμή πώλησης είναι 190.000€. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε αυτήν τη μοναδική προσφορά
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
50 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 190 000
Энергоэффективность
год постройки
1990
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем