1/25

Отдельный дом на одну семью 180 m², Центр, Neo Faliro

Neo Faliro
€ 360 000
5+ помещения
180 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 06.08.2024
Описание

ID: 1155

Ανακαλύψτε την ιδανική μονοκατοικία στο Νέο Φάληρο, μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και επενδυτικές προοπτικές. Αυτή η πλήρως επιπλωμένη κατοικία των 180 τ.μ., κατασκευής του 1964, προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες διαμονής για φοιτητές, επενδυτές και οικογένειες.
Η μονοκατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έτοιμη να φιλοξενήσει νέους ιδιοκτήτες. Με τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια και δύο κουζίνες, παρέχει άπλετο χώρο για κάθε ανάγκη. Τα δύο μπάνια και το επιπλέον WC εξασφαλίζουν την άνεση των ενοίκων, ενώ η διαμπερής διαρρύθμιση και η γωνιακή τοποθεσία της προσφέρουν εξαιρετικό φυσικό φωτισμό και αερισμό.
Η θέα στο βουνό προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο και ο κλιματισμός εγγυώνται άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με πλακάκι και τα κουφώματα είναι αλουμινίου, προσδίδοντας μοντέρνα αισθητική και ανθεκτικότητα.
Επιπλέον, η μονοκατοικία διαθέτει εσωτερική σκάλα για εύκολη πρόσβαση μεταξύ των επιπέδων, καθώς και σύγχρονες παροχές όπως δορυφορική κεραία και καλωδιακή τηλεόραση. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν βεράντα, ταράτσα και κήπο, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Επιτρέπονται επίσης τα κατοικίδια, καθιστώντας την κατοικία αυτή ιδανική για οικογένειες με ζώα.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη μονοκατοικία στο Νέο Φάληρο, που προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαβίωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη τιμή 360.000€, κωδ. 1155
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
180 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • ТВ система со спутниковой антенной
Информация о ценах
Цена
€ 360 000
Цена за м²
2 000 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем