Двухкомнатная квартира первый этаж, Evaggelistria, Никея

Никея
€ 160 000
2 помещения
102 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Объявление обновлено 02.07.2024
Описание

ID: 398304

Πώληση οροφοδιαμερίσματος 102 τ.μ. στη Νίκαια, με 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα με μπαλκόνι και 1 μπάνιο. Το ακίνητο είναι φωτεινό και βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε μικρή ιδιόκτητη πολυκατοικία. Είναι ιδανικό τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική στέγη. Δεκτά τα κατοικίδια.
Η Νίκαια είναι μια όμορφη και ζωντανή περιοχή της Αθήνας, που συνδυάζει την ηρεμία της κατοικίας με την ευκολία πρόσβασης σε διάφορες υπηρεσίες και υποδομές. Προσφέρει επίσης πληθώρα από καταστήματα, σχολεία, πάρκα και χώρους αναψυχής, καθιστώντας την ιδανική περιοχή για οικογένειες και επαγγελματίες. Απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς. Το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση με τα νησιά. Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα, με άμεση πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού και του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 102 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1980, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 200 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Απόσταση απο θάλασσα: 5000
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
102 m²
Помещения
2 спальни, 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Внешняя планировка
Общий сад
Расходы
Цена
€ 160 000
Энергоэффективность
год постройки
1980
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем