1/6

Студия Alpha Bank, Центр, Thermi

ThermiALPHA BANK
€ 155 000
2 помещения
53 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 03.09.2024
Описание

ID: 99-2830


Κωδικός ακινήτου: 99-2830 – ΘΕΡΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Υπερπολυτελούς κατασκευής, Ενεργειακής κλάσης Α+ διαμέρισμα, σε νεόδμητη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 52,67 τ.μ. στον  1ο ή 2ο όροφο (43,09 τ.μ. καθαρά). Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής με εύκολη πρόσβαση σε κύριες οδούς. Πολύ κοντά στην Κεντρική αγορά της Θέρμης, σε στάσεις Λεωφορείου, σε πάρκα, δίπλα στον Πεζόδρομο. Άνετη πρόσβαση σε όλα με τα πόδια. Βόρειος προσανατολισμός. Η οικοδομή έχει ενεργειακή κλάση Α+ Το διαμέρισμα έχει λειτουργικότατη διάταξη, αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και επιπλέον διαθέτει, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, διπλά τζάμια, αποθήκη. πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, σε κάθε δωμάτιο, Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια που λειτουργεί με Φυσικό αέριο. Θέση στάθμευσης στην Πυλωτή, με την δυνατότητα αγοράς θέσης στάθμευσης στο υπόγειο. Αποθήκη στην πυλωτή.  
Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών. Αξίζει να το επισκεφθείτε.  
Στην διάθεση της εταιρείας μας, υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων στην περιοχή με πολύ καλές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Характеристики
Типология
Студия | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
2
Лифт
Да
Площадь
53 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 155 000
Цена за м²
2 925 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+3 фотографий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Αθηνόδωρος Μωραλίδης