Студия Μάρκου Μπότσαρη 26-46, 152 35, Βριλήσσια, Patima Vrilission, Vrilissia

VrilissiaΜάρκου Μπότσαρη 26-46, 152 35, Βριλήσσια
€ 230 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Объявление обновлено 04.07.2024
Описание

ID: 82540

Κωδικός ακινήτου: 82540 - Βριλήσσια Άνω Βριλήσσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση - Τιμή: 230.000 €
Κωδικός ακινήτου: 82536 - Σε μια ήρεμη και καταπράσινη γειτονιά των Βριλησσίων, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και πολυτέλεια. Βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός καινούργιου κτιρίου και διαθέτει συνολική επιφάνεια 50 τ.μ. Είναι σχεδιασμένο με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, καθιστώντας το ιδανικό για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες.

Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα φωτεινό και άνετο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2024 και πληροί όλες τις απαιτήσεις για ενεργειακή απόδοση, εντάσσοντας το στην κατηγορία Α+. Η θέρμανση του διαμερίσματος γίνεται μέσω ενδοδαπέδιας αντλίας θερμότητας, εξασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Από το μπαλκόνι του διαμερίσματος μπορείτε να απολαύσετε την απεριόριστη θέα προς το πράσινο της γειτονιάς και να χαλαρώσετε στις ήρεμες στιγμές σας. Τα κουφώματα είναι ενεργειακά, ενώ το ξύλινο πάτωμα δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει ασφάλεια και ησυχία, ενώ ο ανελκυστήρας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους όροφους του κτιρίου.

Το διαμέρισμα διαθέτει πιστοποιημένη πρόσβαση ΑΜΕΑ και παρέχει επίσης πάρκινγκ και αποθήκη, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το τζάκι προσφέρει ατμοσφαιρικές στιγμές και ζεστασιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ οι εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας επιτρέπουν να προσφέρετε μια πράσινη λύση στις μετακινήσεις σας. Προσφέρεται ασφάλεια μέσω του συναγερμό, τις σίτες και τα διπλά τζάμια. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο το 24ωρο, ενώ η θυροτηλεόραση σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την είσοδο του κτιρίου από την άνεση του σπιτιού σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό διαμέρισμα σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές των Βριλησσίων.
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
50 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 230 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем