1/22

Участок под застройку Продажа

VolosΑμφανών, 385 00, Βόλος
€ 18 000
662 m²

Пометка

Объявление обновлено 18.09.2024
Описание

ID: 19309-10567


Δήμος Χατζής, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 662 τ.μ. στον Άγιο Στέφανο στις Νέες Παγασές. Το οικόπεδο διαθέτει συντελεστή δόμησης 0.40 και απέχει μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για κατασκευή παραθαλάσσιας κατοικίας ή εξοχικής βίλας. Το ακίνητο έχει πρόσοψη 15 μέτρα και βάθος 67 μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για ανάπτυξη.

Επιπλέον, το οικόπεδο λόγω της θέσης του εντός του οικισμού μπορεί εύκολα να συνδεθεί με νερό και ρεύμα, εξασφαλίζοντας την άμεση και εύκολη έναρξη των οικοδομικών εργασιών. Βρίσκεται σε απόσταση 6800 μέτρων από την πόλη, προσφέροντας ηρεμία και απομόνωση, ενώ ταυτόχρονα παραμένει σχετικά κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις της πόλης του Βόλου.

Αν αναζητάτε ένα ακίνητο κοντά στη θάλασσα σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο χώρο.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Участок под застройку
Площадь
662 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Другие характеристики
  • Расположение восток
Информация о ценах
Цена
€ 18 000
Цена за м²
27 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+19 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем