Двухкомнатная квартира первый этаж, Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 145 000
3 помещений
70 m²
2 ванные
Этаж 1
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 05.07.2024
Описание

ID: 1-72

Κωδικός ακινήτου: 1-72 - Θεσσαλονίκη Δήμος Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1978 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε αστικό τοπίο, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, αποθήκη , A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 145.000 €
Στην καρδιά της Κάτω Τούμπας, προσφέρεται προς πώληση από την Dream House μία πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα, ιδανική για φοιτητές, οικογένειες ή επαγγελματίες. Πρόκειται για ένα διαμπερές ακίνητο 70 τ.μ., που ανακαινίστηκε με υψηλής ποιότητας υλικά τον Μάρτιο του 2024 και βρίσκεται σε πολυκατοικία του 1978
- Διαρρύθμιση: Η μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται η ευρύχωρη σαλοκουζίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο  και η εσωτερική αποθήκη, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο.
- Αυτόνομη Θέρμανση: Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας οικονομική και αποδοτική θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες.
- Εξοπλισμός και Επίπλωση: Η μεζονέτα πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, έτοιμη να υποδεχτεί τους νέους της ιδιοκτήτες.
- Άνεση και Ασφάλεια: Με συνθετικά κουφώματα και διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, τρία κλιματιστικά και ηλεκτρικά ρολά, η μεζονέτα προσφέρει άνεση και ασφάλεια.
- Επιπλέον Πλεονεκτήματα: Η ανεξάρτητη είσοδος και η απουσία κοινοχρήστων εξασφαλίζουν επιπλέον ιδιωτικότητα και οικονομία.
Η περιοχή της Κάτω Τούμπας είναι γνωστή για την άμεση πρόσβασή της σε καταστήματα, σχολεία, δημόσιες συγκοινωνίες και άλλες βασικές υπηρεσίες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και πρακτικότητα.
Το ακίνητο αυτό αποτελεί εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, με υψηλή απόδοση σε ενοίκια λόγω της τοποθεσίας και της άριστης κατάστασής του. Επιτρέπονται τα κατοικίδια, προσφέροντας έτσι μια ελκυστική επιλογή για οικογένειες με ζώα.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
70 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Расходы
Цена
€ 145 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем