Двухкомнатная квартира третий этаж, Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 360 000
3 помещений
119 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 08.07.2024
Описание

ID: W-02V8PO

Ανακαλύψτε αυτό το φωτεινό και ευάερο ρετιρέ διαμέρισμα 119 τ.μ., σε ιδανική τοποθεσία στον 3ο όροφο ενός μοντέρνου συγκροτήματος στην καρδιά της Νέας Κηφισιάς. Αυτή η ηλιόλουστη κατοικία προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης και ευκολίας, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για νεαρά ζευγάρια και επενδυτές.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με άνετο τζάκι, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπαλκόνι, παρέχοντας άπλετο φυσικό φως και γοητευτική θέα. Ένα μοντέρνο μπάνιο ολοκληρώνει τον κύριο χώρο διαβίωσης.
Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν μια άνετη θέση στάθμευσης και μια μεγάλη αποθήκη στο υπόγειο, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για όλα τα υπάρχοντά σας,
Η γειτονιά είναι ήσυχη και πράσινη, με φαρδείς δρόμους και μόλις λίγα βήματα μακριά από τοπικά καταστήματα, ένα μεγάλο πάρκο με παιδικές χαρές και ένα καφέ-μπαρ. Απολαύστε το καλύτερο της αστικής ζωής σε ένα ήσυχο περιβάλλον με αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα.

Σε ένα από τα πιο πράσινα και ήσυχα σημεία της Κηφισιάς με όμορφα σπίτια τριγύρω. Μια αξιόλογη γειτονιά που αποτελεί τη φυσική συνέχεια προς τα βόρεια της περίφημης περιοχής του Στροφυλίου. Όχι μακριά από το κέντρο και το σταθμό του τραίνου, τόσο όσο και της Νέας Κηφισιάς, αλλά και της γειτονικής Νέας Ερυθραίας, έχει ταυτόχρονα τέλεια πρόσβαση στις βασικές οδικές αρτηρίες της περιοχής και των βορείων προαστίων γενικότερα.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
3
Лифт
Да
Площадь
119 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 360 000
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1995
  • Отопление

    Автономное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем