1/6

Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Papafi, Toumpa

Toumpa
€ 140 000
3 помещений
75 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 08.07.2024
Описание

ID: W-02VCVM

Σε απόσταση 70 μέτρων από τον κεντρικό δρόμο της Παπάφη, θα ανακαλύψετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων δίπλα στο εμβληματικό Γήπεδο της Τούμπας.

Στον 1ο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής, το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση, έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους του ιδιοκτήτες. Με εμβαδόν 75 τετραγωνικών μέτρων, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι και ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο, WC και αποθηκευτικό χώρο.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για εργαζόμενους και φοιτητές που αναζητούν ένα μοντέρνο και λειτουργικό περιβάλλον, αλλά και επενδυτές που προσβλέπουν στην υψηλή απόδοσή του.

Απέχει μόλις λίγα μέτρα από τους εμπορικότερους δρόμους της Κάτω Τούμπας, κοντά σε καταστήματα και εστίαση, στάση λεωφορείων και ταξί.
Τοποθεσία: Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.

Προσβασιμότητα: Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη: Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
75 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Автономное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 140 000
Цена за м²
1 867 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+3 фотографий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем