1/6

Лофт Τσαλδάρη Παναγή 65 57001, Центр, Thermi

ThermiΤσαλδάρη Παναγή 65 57001
€ 320 000
5 помещения
160 000 m²
3 ванных
Этаж 2
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 09.07.2024
Описание

ID: 1-296

ΘΕΡΜΗ-ΚΕΝΤΡΟ ,μεζονέτα νεόδμητη , υπό κατασκευή πωλείται 160τμ . ,2ος& 3ος όροφος,σύγχρονης μίνιμαλ αρχιτεκτονικής, πολυτελές,με ανοιχτωσιά και ανεμπόδιστη θέα, ανατολικό προσανατολισμό,σε πολύ καλή γειτονιά .

-Διαθέτει θέρμανση ατομικό φυσικό αέριο σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέση σταυθμεσης ,αποθήκη, εντοιχισμένες ντουλάπες, ασανσέρ, μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, ηλιακό, εγκατάσταση συναγερμού,σίτες,προεγκατάσταση κλιματισμού, δορυφορικής, internet, μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης (Κλάση Ά+) με κέλυφος θερμοπρόσοψης, εξαιρετικές μονώσεις σε δάπεδα και τοίχους, εξώπορτα ασφαλείας, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, σίτες,πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή,σύστημα πυρανίχνευσης. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρέμβασης στα υλικά και την εσωτερική διαρρύθμιση καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2Ος ΟΡΟΦΟΣ : Αποτελείται από μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα,2 μεγάλα δωμάτια, ένα μπάνιο ,δύο μπαλκόνια. Στο μπροστινό μέρος του διαμερίσματος συναντάμε το σαλόνι. Υπάρχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην μεγάλη κεντρική βεράντα. Η κουζίνα έχει την δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα. Τα υπνοδωμάτια είναι μεγάλα με ντουλάπες και μπαλκόνια .
Στον 3ο ΟΡΟΦΟ : συναντάμε το Masterbedroom, ένα μεγάλο δωμάτιο με το προσωπικό του βεστιάριο, μπάνιο και ένα μικρότερο . Το μπάνιο κι εδώ είναι με πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα).
--Βρίσκεται πολύ κοντά στον οικισμό,δίπλα σε σχολεία,καταστήματα,σούπερ μάρκετ,στάσεις λεωφορείων!
-Μία ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει νεόδμητο διαμέρισμα-μεζονέτα με ανεμπόδιστη ανοιχτωσιά κ θέα .
---Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-PROTERRA.GR
-Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ!
Характеристики
Типология
Лофт | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
2
Этажность здания
2
Лифт
Да
Площадь
160 000 m²
Помещения
5
Спальни
4
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, напольное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Мансарда
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 320 000
Цена за м²
2 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+3 фотографий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем