Отдельный дом на одну семью Δύστος, Центр, Distos

DistosΔύστος
€ 55 000
5+ помещения
67 m²
3+ ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 09.07.2024
Описание

ID: 40811

ID Ακινήτου : ES482 / Μεγάλο οικόπεδο με αγροικία

Ένα υπέροχο οικόπεδο στην άκρη της λίμνης Δύστου.

Αυτό το κομμάτι γης είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της πόλης και να αφοσιωθούν στη γεωργία, να παράγουν λαχανικά ή ακόμη και να φιλοξενήσουν εθελοντές για να εργαστούν ή να εκπαιδεύσουν σε τεχνικές καλλιέργειας.

Στο οικόπεδο βρίσκονται περίπου 150 ελαιόδεντρα. Ένας συνδυασμός ελαιόδεντρων και αμυγδαλόδεντρων, αρκετός για να παράγει την ποσότητα για αυτοκατανάλωση αλλά και για πώληση.

Ένα τεράστιο πεύκο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αγροτόσπιτο και προσφέρει σκιά 12 μήνες το χρόνο. Ένα μικρό εκκλησάκι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο του οικοπέδου. Το σπίτι αποτελείται από δύο ορόφους. Ο κάτω όροφος είναι ένα τυπικό αγροτόσπιτο με σοβατισμένο τοίχο από τούβλα, με 3 διαμερίσματα, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και μια κουζίνα που χρησιμεύει ως καθιστικό με τζάκι και ένα υπνοδωμάτιο δίπλα του. Το μπάνιο βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο ως προέκταση του υπόλοιπου σπιτιού. Ο τελευταίος όροφος είναι μια ξεχωριστή άνετη σοφίτα, με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ακόμη και τουαλέτα

Συνολικά, αυτό το ήσυχο κομμάτι γης με το αγροτόσπιτο έχει όλα όσα θα χρειαστεί κανείς είτε για να μετεγκατασταθεί είτε για να ξεκινήσει μια αγροτική προσπάθεια. Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για ένα νεαρό ζευγάρι που είναι αφοσιωμένο στη φυσική διαβίωση, ή ακόμη και για συνταξιούχους που θα ήθελαν να αποκτήσουν εμπειρία στην αγροτική ζωή. Πολλά οικόπεδα στην περιοχή είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση ως επιπλέον γη για καλλιέργεια. Ένα οικόπεδο 5,4 stremma (1,3 στρέμματα), με πρόσβαση σε χωματόδρομο και στις δύο πλευρές του οικοπέδου. Απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Κριεζά και 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες Κοσκινά, Πόρτο Μπάφαλο και την παραλία Ζαράκες στο Αιγαίο.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Отдельный дом на одну семью
Площадь
67 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 55 000
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1982
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем