1/17

Отдельный дом на одну семью Βοσπόρου, 570 06 Βασιλικά, Центр, Vasilika

VasilikaΒοσπόρου, 570 06 Βασιλικά
€ 165 000
281 m²
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 22.07.2024
Описание

ID: EK-7072281

Από ιδιώτη πωλείται ημιτελής 3όροφη μεζονέτα, σε συγκρότημα τριών κατοικιών στη περιοχή Λακκιάς δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης 500 μέτρα από τα Millennium Studio's και το κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Βασιλικών, μετά τα λουτρά Θέρμης.
Το συνολικό εμβαδό κατοικίας 281,50τμ, αποτελούμενο από: Ισόγειο 85,52τμ, 1ος 82,09τμ, υπόγειο 114τμ και 1747τμ δικό του οικόπεδο.
Ιδιωτική κατασκευή , όχι εργολαβική, αφού προορίζονταν για ιδιοκατοίκηση. Άριστα δομικά υλικά, μόνωση, ηλεκτρολογική/υδραυλική εγκατάσταση, επιχρίσματα και εξωτερική βαφή. Κεραμοσκεπή μονωμένη και εμφανή ξυλεία σε όλο το ταβάνι του 1ο όροφο με παράθυρο σοφίτας. Πέργκολες σε όλα τα μπαλκόνια και μεταλλικές υδρορροές περιμετρικά όλης της κατοικίας. Έτοιμες υδραυλικές εγκαταστάσεις των μπάνιων και της κουζίνας.
Το υπόγειο είναι φωτεινό (3 παράθυρα αλουμινίου και ένα οροφής), υπάρχει εγκατάσταση στο χώρο πλυσταριού, πρόβλεψη τζακιού, καθιστικό και 2 δωμάτια εκ των οποίων το ένα μπορεί να μετατραπεί και να κατασκευαστεί εσωτερική πισίνα ή χώρος wellness με Jacuzzi )
Στο ισόγειο υπάρχει το κεντρικό σαλόνι με μεγάλα ανοίγματα, ξεχωριστά η κουζίνα, ένα μπάνιο και μία μικρή αποθήκη.
Στο πρώτο όροφο υπάρχει ένα δωμάτιο και πρόβλεψη για άλλα τρία (μπορεί εύκολα να μετατραπούν), μεγάλα ανοίγματα σε όλα τα δωμάτια με φαρδιά μπαλκόνια και ένα μπάνιο
Υπάρχει η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση μας, η ανάληψη αποπεράτωσης του ακινήτου, αν επιθυμείτε και η δημιουργία εκ νέου σχεδίων, φωτορεαλιστικών και επίβλεψης μέχρι την οριστική ολοκλήρωση του.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Площадь
281 m²
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное
Другие характеристики
  • Мансарда
Информация о ценах
Цена
€ 165 000
Цена за м²
587 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+14 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник