Двухкомнатная квартира Πολύχρονο (Παλλήνη), Polichrono, Pallini

PalliniΠολύχρονο (Παλλήνη)
€ 155 000
3 помещений
60 m²
1 ванная
Этаж 1
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 05.08.2024
Описание

ID: 231001050-992

Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα στο κοσμοπολίτικο Πολύχρονο Χαλκιδικής, μόλις 150 μέτρα από την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα νερά της περιοχής.
Βρίσκεται μέσα σε οργανωμένο και πολύ περιποιημένο συγκρότημα κατοικιών, πολύ κοντά στο κέντρο του οικισμού, αλλά και πολύ ήσυχο σημείο.
Είναι διαμέρισμα 1ου ορόφου, πολύ φωτεινό, με 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ένα μεγάλο και άνετο μπαλκόνι, όπου μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με την οικογένειά σας και τους φίλους σας.
Διαθέτει δική του θέση στάθμευσης ,πόρτα ασφαλείας και όλα τα απαραίτητα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Ένα ακίνητο ιδανικό για εξοχική κατοικία, αλλά ιδανικό επίσης και για τουριστική εκμετάλλευση, με εξαιρετικά υψηλό μίσθωμα λόγω θέσης του ακινήτου.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Лифт
Нет
Площадь
60 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 155 000
плата за кондоминиум
€ 5/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем