1/4

Лофт Ποδηλατόδρομος Γουδή-Παπανδρέου Γ., Alsos, Goudi

GoudiΠοδηλατόδρομος Γουδή-Παπανδρέου Γ.
€ 800/месяц
2 помещения
59 m²
1 ванная
Этаж 7
Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 13.07.2024
Описание

ID: EK-7114171

Πανέμορφο έξυπνο και πράσινο Studio-Ρετιρέ με Θέα στο Πάρκο Γουδή

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα διαμερίσματα της περιοχής, με μια θέα που κόβει την ανάσα πάνω από το Πάρκο Γουδή. Αυτό το μοναδικό Studio Ρετιρέ συνδυάζει την πολυτέλεια με την πρακτικότητα, προσφέροντας μια εμπειρία κατοικίας που ξεπερνάει τις προσδοκίες.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Εμβαδόν 55τ.μ., ιδιωτική Βεράντα 40 τ.μ.: Απολαύστε τον ήλιο και τη θέα στον όμορφο κήπο του πάρκου από την πανέμορφη ιδιωτική σας βεράντα. Εξοπλισμένη με τζακούζι και χλωροτάπητα, είναι ο τέλειος χώρος για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Αυτό το διαμέρισμα έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση με υψηλής ποιότητας υλικά και μοντέρνα σχεδίαση. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια.
Απολαύστε την άνεση του να ελέγχετε το σπίτι σας από οπουδήποτε με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης Home Assistant. Ρυθμίστε τον φωτισμό, τον κλιματισμό και πολλά άλλα με ένα άγγιγμα.
Ανακαλύψτε την ελευθερία της αυτονομίας ενέργειας με τα φωτοβολταϊκά πάνελ και τη μπαταρία LiFePO4 5kWh, που εξασφαλίζουν σταθερή παροχή ενέργειας χωρίς να βασιζόμαστε στο δίκτυο. Απολαύστε την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας με τον έξυπνο κλιματισμό που προσαρμόζεται αυτόματα στις προτιμήσεις σας.

Αυτό το Studio Ρετιρέ είναι ένα από τα λίγα στην περιοχή που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και τη βιωσιμότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το μοναδικό κόσμημα δικό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση.
Характеристики
Типология
Лофт | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
7
Лифт
Да
Площадь
59 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 800/месяц
Цена за м²
14 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+1 фотография
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник