1/1

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Студия на продажу, Центр, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 110 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж T
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 16.07.2024
Описание

ID: W-02WG9H

Ανακαλύψτε αυτό το μοναδικό ισόγειο ακίνητο, ιδανικό για επένδυση, που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης. Το ακίνητο αυτό, έκτασης 50 τ.μ., είναι κατασκευής 1965 και διαθέτει σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες και αποτελεί την τέλεια επιλογή για επενδυτές και αγοραστές που αναζητούν ένα προνομιακό σημείο σε μία από τις πιο ζωντανές και ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας. Διαθέτει στρατηγική τοποθεσία, μόλις 50 μέτρα από το τραμ και σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, καφετέριες και χώρους ψυχαγωγίας. Με άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες και μέσα μαζικής μεταφοράς, η μετακίνηση γίνεται πανεύκολη και γρήγορη. Με 50 τ.μ. διαθέσιμο χώρο, έχετε τη δυνατότητα να το διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας. Είτε ψάχνετε έναν χώρο για την επιχείρησή σας, είτε μια νέα κατοικία σε μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές της Αθήνας, αυτό το ακίνητο αποτελεί την ιδανική επιλογή.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση
Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια πλούσια, φιλική προς την οικογένεια και αυθεντική γειτονιά, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: η γειτονιά απέκτησε το όνομά της από την πρώην ελληνική πόλη της Σμύρνης στην Μικρά Ασία, τώρα λέγεται Izmir, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης και είναι καταπληκτική, με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, τα ενδιαφέροντα αλλά και τους προϋπολογισμούς. Το πάρκο (άλσος) της Νέας Σμύρνης είναι μια μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα και κυπαρίσσια ελκυστικό για τις οικογένειες αλλά και για όσους αναζητούν την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το πολιτιστικό κέντρο Σταύρος Νιάρχος, το οποίο στεγάζει την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της πόλης με τραμ, λεωφορεία και μετρό.Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.

Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία.
Характеристики
Типология
Студия
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
50 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Информация о ценах
Цена
€ 110 000
Цена за м²
2 200 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1965
  • Состояние

    Подлежит ремонту
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем